newlooktina_albania

Distributor ➡ MAKE UP FOR EVER 1. New Look Tina (ish ekspozita Shqiperia Sot) O42250404 2. Make Up Center - MAKE UP FOR EVER (hyrja ish Bllok-ut) FB : New Look Tina Cel: 0693177428 https://youtu.be/kbjM1r3jLz8
1,641 posts
8,449 followers
3,649 following

Permanenti i qerpikeve! 😍 proces i cili ben kthimin e qerpikeve te drejte ne forme te harkuar pa pasur nevoje te perdorni rimel!
rezervoni orarin tuaj! 🤗😍

comment 0 star 46 4 days ago

Heqje vetullash dhe boje.
rezervoni takimin tuaj 😊.
ju mirepresim!

comment 0 star 50 2 weeks ago

🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 #aquacream #springonlips #artist #makeupartist #makeupforday
mua @ivapinari_art

comment 1 star 64 2 weeks ago

Artist face color
aqua xl ink liner & a paper 😜
mua @ivapinari_art
#artistfacecolor #makeupartist #makeupforday #makeupinspo #artist

comment 1 star 70 3 weeks ago