Instagram Public Photos with #positivemovement

Lovely stuff
-
why do 95% of people who attempt to make money online fail?
your credit card is not required for this!
you get it for free!
-
link in bio @thinkmotivational
-
follow @thinkmotivational
follow @thinkmotivational
-
for instant updates turn on notifications!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
double tap if you agree. 💯
repost via @greatnessmentality, many thanks!
head on over to @greatnessmentality's profile and follow if you want more like this!
#thinkmotivational

comment 32 star 184 last month
comment 1 star 19 18 hours ago

Lovely stuff
look in bio @mentorstip if you want to learn how to make money on the internet
-
follow @mentorstip
follow @mentorstip
follow @mentorstip
-
turn on notifications!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
double tap if you agree.

i am a very private person, yet i am an open book. if you don't ask... i won't tell.
#powerofpositivity
#inspirationalquotes #quotes #positivethinking #inspiration #motivation #quotesoftheday #instaquotes #sayings #words#quotation #motivationalquotes #lifequotes #qotd #quotestagram #lifecoach #inspire #positivity #positivethoughts #life #like #love #follow pic reposted via @powerofpositivity (thanks!) go follow @powerofpositivity if you want to see more like this!
#mentorstip

comment 25 star 227 July 2018

‪never speak negatively only speak positively about yourself. major milestone for me. apparently i talk with my hands when i’m excited/happy.‬
‪.‬
‪.‬
#ccthelove #positivetalk #yellowpost #love #happy #empathy #compassion #positivesayings #positivemovement #positivevibes #goodvibes‬

comment 4 star 36 2 weeks ago

Good morning everyone!🙂 happy terrific tuesday!!!😃 i hope everyone is doing well. life is amazing! stay positive, be happy, and work hard for your success! god bless you and have a blessed great day!😃 p.s. i love movies that are from disney.☺
__________________________________
#herbalife #nutritonatitsbest #nutritionforthe24athlete #healthcoach  #ifeelgreat #ifeelamazing #ifeelstronger #jointhemovement #epicresults #positivemovement #noonegetsleftbehind #joinnow #messagemeforinfo #1herbalife💚distributorintheworld #ciao

comment 0 star 0 28 minutes ago

This is amazing
-
discover why most people will fail when trying to earn online!
put away your credit card! you don't need it!
it's 100% free!
-
link in bio @mindsettip
-
follow @mindsettip
follow @mindsettip
-
switch your notifications on
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
can you relate ?
-
tag someone 🔖
big thanks to @internetbusinesslife
follow @internetbusinesslife for more like this!
#mindsettip

comment 11 star 33 2 hours ago

So i had to nab this from @g_c_strength_and_endurance 's stories... (pixels, pixels everywhere)

i haven't been particularly focused on heavier squats recently and back squat only came back in to my regular training a few weeks ago.

so this was a surprise; 79kg (though there was also an 80kg lift that wasn't filmed). my best lift ever is 82.5kg and that was shortly after a block of training that really focused on my squat.

a nice reminder that all the fun things i've been doing have helped me maintain strength. it's not the be all and end all, but look at my face (it was an actual shock)! 🤣

#squat #positivemovement #powerlifting #strength #stressrelief #joyfulmovement #thisgirlcan #happy #smile #strengthandconditioning

comment 3 star 21 2 hours ago

We’re moving to philly?!?!?! new video is up! we got philly’s famous pat’s and geno’s cheesesteaks and ran into elmo at the rocky steps 🎥 link in bio

comment 3 star 45 Yesterday

#selfcaretip we often find ourselves caught up in the hustle and bustle of life. being a mom of two, a wife, working a 9-5, owning a business, and trying to schedule time with family and friends can get overwhelming. actually for me it’s become the norm. the fast paced, over-scheduled, no time to sit down life has become my new normal. but i’m making a conscious effort to slow down. i need to give myself a moment to reflect, meditate, pray, and only think about myself. think about what my needs and wants are, count my blessings, and just sit in silence. •
at times, this has required some planning. i may need to prep or organize an activity for the kids so i can get my “me time” but it’s necessary. •
are you making a conscious effort to slow down?

#selfcare #lessstress #slowdown #makeyourlifeeasier #spithoney #positivebrand #positivelifestyle #positivemovement

comment 0 star 21 5 hours ago

(bantu repost)
“udah gendut, narsis pula.” “berlebihan banget sih gitu aja diumbar-umbar. paling besok juga putus.” familiar ga sih sama komentar-komentar ‘pedas’ kayak gitu? sedih ya liatnya, dimana orang-orang tidak lagi bertanggung jawab dan tidak peduli atas apa yang dia tulis di sosial media.
di era modern seperti ini, rasanya lebih mudah menemukan hate comment yang menjatuhkan dibanding komentar-komentar yang supportive. dahulu, masyarakat indonesia lebih implisit dalam menyampaikan pesan. tetapi sekarang banyak orang merasa bahwa mereka bisa berkomentar apapun yang ia mau, terlebih mereka yang menggunakan akun anonim untuk berkomentar di media sosial.
padahal, dampak dari hate comment itu sangat besar, lho. tak hanya dapat melukai hati, namun korban bisa sampai melukai dirinya sendiri karena merasa tertekan dengan hinaan yang ditujukan kepadanya.
tapiii, masih belum terlambat kok untuk merubah media sosial menjadi lebih bersahabat. yuk bergabung bersama kami dalam mewujudkan media sosial tanpa hate speech di @pome.campaign ❤️ share the good word, shape the good world!
#psychocampus #psychotransition #psikologiunair #positivemovement #roadtoatmalexia #inginberkatabaik

comment 0 star 33 5 hours ago

Fantastic stuff
-
have you been struggling to earn online because of scams? read about why this is not your fault and discover something that's free which will help you out big time!
-
link in bio @mentorstip
-
follow @mentorstip
follow @mentorstip
-
switch your notifications on
-
-
-
-
-
help us create the wired back page. each month, we publish a six-word story—and it could be written by you. submit your six evocative words below with the hashtag #wiredbackpage. we’ll choose one to illustrate in the december issue.

disclaimer: all #wiredbackpage submissions become the property of wired. submissions will not be acknowledged or returned. submissions and any other materials, including your name or social media handle, may be published, illustrated, edited, or otherwise used in any medium. submissions must be original and not violate the rights of any other person or entity.
repost via @wired , many thanks!
go and follow @wired if you love this!
#mentorstip

comment 16 star 66 6 hours ago

*plays ironic by alanis morissette* .
okay, all jokes aside, don’t be that kind of person. stay true to yourself and others around you. and try to stay away from these kind of people. they’re draining and k**l your vibe. you don’t want that, trust me.
.
.
.
#thepositivemind #motivationalquotes #inspirationalquotes #quotes #lifequotes #instaquote #instaquotes #content #seizetheday #newpost #instablogger #positivevibes #positivity #inspirational #motivation #coaching #selfimprovement #selfdevelopment #selfcare #positivelife #positivemovement #selflove #openmind #instadaily #goals #mindgoals #lifegoals

comment 1 star 20 8 hours ago

.
🔸lankytoja irina (karoliniškės) apie sumaya🔹
.
"sveiki maja, norėčiau pasidalinti. nežinau, kas tai per mankšta, bet ji daro stebuklus :). praėjo tik 4 užsiėmimai, bet mano laikysena pastebimai keičiasi. ir tas besiformuojantis įprotis įtraukti pilvuką kasdienoje irgi duoda rezultatų. ačiū jums labai! džiaugiuosi, kad nusprendžiau lankyti pas jus ;)"
.
❗visą spalį pirmas kartas karoliniškių gimnazijoje tik 3€❗
.
🔺 laikas
pirmadienį ir trečiadienį 19:00 - 20:00
.
🔺 vieta
sausio 13-osios g. 17, vilnius.
karoliniškių gimnazija, 2 aukštas, aktų salė.
.
🔺 registracija
būtina, nes vietų skaičius salėje ribotas.
tiesiog parašykite savo vardą ir pavardę facebook asmenine žinute.
❗jei negalite atvykti, prašau informuokite iš anksto.
.
🔺 su savimi
turėkite kilimėlį, buteliuką vandens ir džemperį.
.
🔺 parkingas
aplink gimnaziją yra nemokamas.
.
.
.
.
.
.
.
.
#sumaya #kalanetikasumaja #kalanetika #pilates #sportas #sveikata #judejimas #treniruote #каланетика #пилатес #спорт #здоровье #тренировка #callanetics #excercise #pilatesbody #positivemovement #pilatesinstructor #workout #sports #health #body #balance #motivation #lovemyjob #pilateslovers #pilatespassion

comment 2 star 29 10 hours ago

Did you know?

instagram menjadi media sosial yang paling umum digunakan untuk melakukan perisakan/perundingan di internet, atau yang lebih kita kenal dengan istilah cyberbullying.

cyber-bullying yang dimaksud dalam hal ini mencakup komentar negatif pada postingan tertentu.

nyatanya, hate comment tidak melihat jenis kelamin, usia, ras, maupun status.

semua hal dapat dijadikan celah untuk melontarkan kebencian melalui media sosial.
*kompas.com

#psychocampus #psychotransition #psikologiunair #positivemovement #roadtoatmalexia #inginberkatabaik

comment 0 star 31 10 hours ago

Did you know?

instagram menjadi media sosial yang paling umum digunakan untuk melakukan perisakan/perundingan di internet, atau yang lebih kita kenal dengan istilah cyberbullying.

cyber-bullying yang dimaksud dalam hal ini mencakup komentar negatif pada postingan tertentu.

nyatanya, hate comment tidak melihat jenis kelamin, usia, ras, maupun status.

semua hal dapat dijadikan celah untuk melontarkan kebencian melalui media sosial.
*kompas.com

#psychocampus #psychotransition #psikologiunair #positivemovement #roadtoatmalexia #inginberkatabaik

comment 0 star 42 10 hours ago

Did you know?

instagram menjadi media sosial yang paling umum digunakan untuk melakukan perisakan/perundingan di internet, atau yang lebih kita kenal dengan istilah cyberbullying.

cyber-bullying yang dimaksud dalam hal ini mencakup komentar negatif pada postingan tertentu.

nyatanya, hate comment tidak melihat jenis kelamin, usia, ras, maupun status.

semua hal dapat dijadikan celah untuk melontarkan kebencian melalui media sosial. *kompas.com

#psychocampus #psychotransition #psikologiunair #positivemovement #roadtoatmalexia #inginberkatabaik

comment 0 star 42 10 hours ago

Dopetastic
-
follow @mindful_motivational
-
turn on notifications!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
gotham nights. 📷 by @ydphotog #nyc #newyorknewyork #dusk #justchillin #great_captures_city #empirestateofmind via @city_of_newyork thank you!
head on over to @city_of_newyork 's profile and follow if you want more like this!
#mindfulmotivational

comment 1 star 25 10 hours ago

“udah gendut, narsis pula.”
“berlebihan banget sih gitu aja diumbar-umbar. paling besok juga putus.” familiar ga sih sama komentar-komentar ‘pedas’ kayak gitu? sedih ya liatnya, dimana orang-orang tidak lagi bertanggung jawab dan tidak peduli atas apa yang dia tulis di sosial media.
di era modern seperti ini, rasanya lebih mudah menemukan hate comment yang menjatuhkan dibanding komentar-komentar yang supportive. dahulu, masyarakat indonesia lebih implisit dalam menyampaikan pesan. tetapi sekarang banyak orang merasa bahwa mereka bisa berkomentar apapun yang ia mau, terlebih mereka yang menggunakan akun anonim untuk berkomentar di media sosial.
padahal, dampak dari hate comment itu sangat besar, lho. tak hanya dapat melukai hati, namun korban bisa sampai melukai dirinya sendiri karena merasa tertekan dengan hinaan yang ditujukan kepadanya.
tapiii, masih belum terlambat kok untuk merubah media sosial menjadi lebih bersahabat. yuk bergabung bersama kami dalam mewujudkan media sosial tanpa hate speech di @pome.campaign ❤️ share the good word, shape the good world!
#psychocampus #psychotransition #psikologiunair #positivemovement #roadtoatmalexia #inginberkatabaik

comment 2 star 21 12 hours ago

(bantu repost) “udah gendut, narsis pula.” “berlebihan banget sih gitu aja diumbar-umbar. paling besok juga putus.” familiar ga sih sama komentar-komentar ‘pedas’ kayak gitu? sedih ya liatnya, dimana orang-orang tidak lagi bertanggung jawab dan tidak peduli atas apa yang dia tulis di sosial media.
di era modern seperti ini, rasanya lebih mudah menemukan hate comment yang menjatuhkan dibanding komentar-komentar yang supportive. dahulu, masyarakat indonesia lebih implisit dalam menyampaikan pesan. tetapi sekarang banyak orang merasa bahwa mereka bisa berkomentar apapun yang ia mau, terlebih mereka yang menggunakan akun anonim untuk berkomentar di media sosial.
padahal, dampak dari hate comment itu sangat besar, lho. tak hanya dapat melukai hati, namun korban bisa sampai melukai dirinya sendiri karena merasa tertekan dengan hinaan yang ditujukan kepadanya.
tapiii, masih belum terlambat kok untuk merubah media sosial menjadi lebih bersahabat. yuk bergabung bersama kami dalam mewujudkan media sosial tanpa hate speech di @pome.campaign ❤️ share the good word, shape the good world!
#psychocampus #psychotransition #psikologiunair #positivemovement #roadtoatmalexia #inginberkatabaik

comment 0 star 29 12 hours ago

It’s not always rainbows 🌈 and butterflies 🦋
some days i really have to find the motivation. my all natural workout c***k ⚡️and fit fam👯‍♀️ help but some days i need more.

today’s reasons: -it’s good for the baby
-it’s helping you prepare for labor -the endorphins that good for you
-you have extra energy from the cookie 🍪 you had at lunch 🤣
it’s was pretty but it was done!! what is helping you get your workouts done?! or do you need that help?! #30weekspregnant #motivation #positivemovement

comment 3 star 33 13 hours ago

✖ b u m p i e ✖
pregnancy and pilates can both be a very different experience for everybody. thats why here @movementcollective_au we are all about making your pre-natal sessions about you! because we work with tailored programs for each body, this means you are able to come along to any session and still workout knowing that you and your beautiful bump are in good hands!
#prenatalpilates #postnatalpilates #pilatesmamas #babybump #positivemovement #mummytobe

comment 0 star 33 13 hours ago