Instagram Public Photos with #lipscrub

Keep your lips smooth and soft all winter long ⛓❄️ infused with vitamin-e & aloe vera, our edible #velourlipscrub’s are the perfect match for your pout ❤️ #jeffreestarcosmetics #lipscrub photo by: @riahsmakeupx0x

comment 395 star 71,573 6 days ago

Do your lips look like ripe croissants? try this diy lip scrub asap! it's mad cheap and requires only 2 ingredients. this is what dreams are made of. #lipscrub #beautyhacks

comment 288 star 7,971 4 weeks ago

I love her 💗💗 . . . make sure to follow @glam.harleen for future posts‼️💙 • • • • 🎥#repost @sukhimann_ . . . use #glamfamm to be featured on our promotion pages . @glam.sukhi @glam.sophie @glam.nadd ♥️♥️ ・・・ ________________ 👉 @glam.harleen 👈

comment 10 star 490 4 weeks ago

I put “makeup” in air quotes because these items aren’t makeup but they aren’t exactly skincare or body products either 🤷🏾‍♀️ i forgot to mention that the blotting linens smell fantastic. if that’s an important factor to you then now you know! if you have any questions, comments, concerns, or recommendations, just leave them below 😊 one more thread after this!

comment 18 star 2,395 3 weeks ago

Lelaki pun kena jaga bibir tau ! takkan nak keluar rumah dengan bibir hitam , berkerak , bibir kering kan ? tak malu ke ? ni akid nak recommend lipscrub dari @seduction.my . bagus sangat untuk sesiapa yang nak bibir smooth dan cantik ! . cepat follow : @seduction.my @seduction.my @seduction.my . tag rakan yang ada bibir kering ! . #musicallymalaysia #musicallyindo #musicallyindonesia #musicallymalaysian #lipscrub #lipscrubmurah #lipscrubmurahmalaysia

comment 708 star 11,029 2 weeks ago

Bugün sıklıkla yaptığım bir dudak peelingi ile geldim 💃 aslında herkesin bildiği bir karışım ama ben yine de bilmeyenler olabilir diye paylaşmak istedim 🙈 az miktarda hindistancevizi yağı, toz şeker ve balı ufak bir kapta macun kıvamına gelinceye kadar karıştırıp dudağıma 1 dakika boyunca masaj yaparak uyguluyorum sonra durulayıp lipbalm sürüyorum.hem nemlenmiş hem ölü deriden kurtulmuş oluyor dudaklarım 😍👍 haftada 1 veya 2 kez yapıyorum peelingin fazlası zarar kesinlikle 😊 kozmetik mağazalarında birçok dudak peelingi çeşidi mevcut ama ben evde yapmak istiyorum derseniz bir deneyin derim 😍 etkisi harika oluyor 👍 #lips#lipscrub#diy

comment 66 star 502 last month

Prototyping before committing to a final label for our new lip therapy set. available in mid february the set includes a lip scrub and overnight balm. all made with oils and essential oils that moisturize dry lips and help with cracking and chapping. *these will also be able to be bought separately* #hachihouse #kissmegoodnight #gimmesomesugar #essentialoils #lipbalm #lipscrub #allnatural #allgood

comment 7 star 21 Yesterday

Hey guys - can you pick out two new products in this pic?? released this weekend at imats la in pasadena, ca and will be available in our shop later this week! (swipe to see more!) come say hi! jen will be here till 5pm.

comment 13 star 219 Yesterday

Dry winter lips got you down? turn that pout around with this diy cinnamon sugar lip scrub whipped up with only four ingredients! | get the full recipe with the link in our profile.⠀ ⠀ 💋 6 teaspoons sugar⠀ 💋 3 teaspoons raw honey⠀ 💋 3 teaspoons coconut oil⠀ 💋 1 ½ teaspoons cinnamon⠀ ⠀ stir everything in a glass bowl until smooth, then massage a little onto clean lips. pucker up!

comment 15 star 755 3 weeks ago

Haii beautifull 😍 selamat ptg... . mencerahkan kulit!!!? . uolls dah cuba body scrub ke belum? wangi tau uolls. 😘 dapatkan sekarang untuk cerahkan kulit badan, buang daki, nak hilangkan bau badan.hitam2 di celah lipatan pn boleh hilang.. . rugi kalau tak cuba...becoz temyracle is freshly made for you...😍 . #temyraclesayamesticari #temyracle #coffeescrub #facescrub #detoxmask #lipscrub #bodyscrub #ricemilksoap #temyraclekepong #temyracledamansaradamai #temyraclejinjang #temyraclesridamansara #nureyda_beauty #nochemical #produkorganic #trustedseller #agentsahtemyracle #teamfitri #kakakscrub #tanpaparut #homemadeproduct #mukaberjeragat #kulitkusam #kulitberjerawat #naturalbeauty #bebaskimia #kulitkering #bibirmerekah #bibirkering #kulitgelap

comment 0 star 3 just now

Combo sale 🍃🍃🍃 - untuk sale kali ni each items less rm2 tau (exclude coffee scrub). kalau korang purchase item rm100 and above husna ada special free gift untuk korang. free gift sangat2 limited. so grab now while barang sale still ada. . if ada yang tertanya which products better dengan skin korang. boleh je nak dm/whatsapp. private consult sampai skin korg dh elok pun boleh je. . nak lagi best kena order laa hiksssss. nak order? nak cod area kedah/penang? atau nak pos terus ke rumah? boleh direct dm atau whatsapp di 013-418 2317 ataupun boleh terus tekan link di bio 💞💞 . #uitm #upsi #uum #ukm #uum #kptm #unikl #usm #uitmmerbok #uitmmerbokkedah #uitmpuncakalam #uitmpuncakperdana #uitmsriiskandar #ent530 #temyraclehusna #bm244 #eusahawan #lipscrub #bodyscrub #coffeescrub #milksoap #detoxmask #facescrub #temyracle #temyraclesayamesticari #scrub #murah #homemade #organic #naturalbeauty

comment 0 star 5 3 minutes ago

Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 macam menarik kan? - produk temyracle adalah antara produk organik yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . 💖 - kalau nak cantik semestinya go natural! jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷 ~~ temyracle, freshly made for you. bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋. - for fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah

comment 0 star 4 5 minutes ago

Thankyou semua yang grab temyracle sempena sale 😍 alhamdulillah , esok ade yang nk join cod boleh dm or whatsapp ain okey 🙋 temyracle items yang available utk less rm2 each item ialah :- . 💟coffee scrub rm27 after sale 💟detox mask rm40 after sale 💟bodyscrub rm18 after sale 💟ricemilksoap rm16 after sale nak order boleh whatsapp ain +60179463318 🌸 #temyracle #temyraclekualaterengganu #agenttemyraclekualaterengganu #temyraclegongbadak #temyracleunisza #temyracleumt #agenttemyraclegongbadak #agenttemyracleunisza #agenttemyracleumt #detoxmasktemyracle #detoxmask #kunyit #organictumeric #coffeescrub #facescrub #lipscrub #ricemilksoap #naturalscrub #putihbersih #bebasjerawat #kulitsihat #skincare

comment 0 star 4 12 minutes ago

The making of sweety - our honey melon 🍈 lip exfoliator. hand made, hygienic and delicious! by far our tastiest product :d #lipexfoliator #lipscrub #handmadecosmetics #luxuryskincare #nuchay #tasty #madeinmississauga

comment 1 star 10 22 minutes ago

Saiz seduction lip scrub ni comel je.. muat masuk handbag 👜 atau clutch pun boleh 👝 . 💲 rm15 sahaja . 🚚 postage +rm8 sm/rm12 ss . 📩 dm arin / 📲 whatsapp ke +6018 274 0068, klik je link whatsapp di bio.. mudahkan! 😉 . #seductionlipscrub #seductionmy #seductionmalaysia #sls #lipscrub #lipscrubmurah #lipscrubmalaysia #lipscrubmurahmalaysia #lipscrubbest #selangor #klang #portklang #bukittinggi #cantik #beautytips #tips #moodrepublik #instafamous

comment 0 star 5 25 minutes ago

近づいているバレンタインのため『キス』リップスクラブで汚れている口に甘い潤いを!#ラッシュ#ラッシュ原宿表参道店#リップスクラブ#キス#バレンタイン#lush#kiss#lipscrub#valentinesday#러쉬#립스크럽#하라주쿠오모테산도#발렌타인데이#키스

comment 0 star 29 26 minutes ago

❤ rice milk soap kesukaan ira. ❤ . ini routine cleanser yang ira pakai setiap pagi dan malam, 2 kali sehari. nak tahu kenapa ira rasa memang bersyukur lah terjumpa dengan sabun ni. ok meh nak story. ira ni kulit muka jenis berminyak, so rasa confident level tu tinggal suku je. fuh nak hadap orang malu kot. .dulu waktu pergi kelas memang sekejap je bedak tu bertahan, yang selebihnya dimamah minyak di muka. tapi dah tak risau sekarang sebab ada rice milk soap. yehuuu suka sangat. ❤ #coffeescrubtemyracle #coffeescrubbyira #temyracle #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #teamiraa #whiteningbodyscrub #lipscrub #facescrub #kopiskrub #kopi #organik #coffeescrub #ricemilksoap #coffeescrubmurah #detoxmask #temyraclesayamesticari #kpmbm #micost #uitmbandarayamelaka #temyraclemelaka #temyracletaiping #temyraclekamunting

comment 0 star 1 28 minutes ago

Masya allah cantiknya bibir dia kn?😁✨ ~~ tengok ni uolsss. very juicy, best and lembut. makin lembut bibir lepas dah scrub dengan gunakan lipscrub ni. apa tunggu lagi uolss, jom dapatkan sekarang!😘💖 ~~ temyracle, freshly made for you. bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. whatsapp 016-9227446 for fast response, temy akan guide uolss semua 🌹💋✨ ~~ #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #lipscrubtemyracle #lipscrub

comment 0 star 2 33 minutes ago

Waw happynya kulit berminyak dah takde! tak perlu lagi nak guna oil absorbing🙈😍 - ishh kalau muka berminyak ni mesti tak selesa. lap dgn kain putih, haa dh nmpk minyak hitam2 kt muka. srsly mmg tak best. org pun pandang kita semacam je. kalau guna oil absorbing tu ha husna rasa lg byk minyak kt situ😅😅 tak pasal2 asyik tukar skincare je sebab nk hlgkan muka berminyak. 😣😣 - dulu muka husna selalu berminyak, mmg nmpk bersinar dan berkilat uolss. huhu malu tu mmg ada lah. org asyik tgk tgk tgk je muka kita😩 sekarang dh tak berminyak smnjak mnggunakan rice milk soap☝🏻️💞 - uols tanak cuba ke? org lain muka dh sihat, tak berminyak dah. awk bila lg ye?😘 stock pun dh tk bnyk uols, so cepat2 place ur order skrg🙈 - temyracle, freshly made for you. bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - for fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah #sabunberas #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah #jerawat #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu

comment 0 star 14 34 minutes ago

Body scrub homemade ~ tahukah anda body scrub temyracle adalah dibuat secara homemade tanpa bahan kimia dan pengawet? semestinya selamat untuk digunakan pada badan. ~ body scrub temyracle mengandungi, ✨ garam mineral ✨ vitamins ✨ organic flavouring ✨ organic colouring ~ wangi dan selamat! ~ berminat boleh whatsapp saya👇🏻👇🏻👇🏻 013-998 3361 013-998 3361 ~ #temyracle #temyraclesayamesticari #teamyukino #jerawat #acne #parut #scar #scrubhomemade #glowing #homemadeproduct #organic #ubatjerawat #ubatputih #ubatparut #scrubmurah #coffeescrub #whiteningbodyscrub #bodyscrub #lipscrub #facescrub #detoxmask #ricemilksoap #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #temyraclemachang #temyraclekelantan #temyraclekoklanas #temyraclekotabharu

comment 0 star 6 38 minutes ago

. 🔴 untuk dapatkan konsultasi dan buat belian produk purebysafiyyahosman, whatsapp saya di 👇 . 🔴 +6011-1019 6556 (shikin) . 🔴 poslaju seluruh negara . 🔴 instagram: @purebyso_purebysafiyyahosman . #purebysafiyyahosman #purebysaffiyahosman#purebyso #pbyso #pbysobaby #purebysafiyyahosmanjohor #purebysafiyyahosmanselangor #purebysafiyyahosmanpontian#purebysafiyyahosmankualalumpur #purebysafiyyahosmankl #pbysojohor #scrubmuka #scrubbibir#lipscrub #lipscrubmurah #bodyscrub #scrubbadan#scrubbadanmurah #skincare #lipcare #bodycare #haircare #sayajual #sale #salemalaysia #naturalproduct #handcrafted #organicproduct #nooem

comment 0 star 9 39 minutes ago

. 🔴 untuk dapatkan konsultasi dan buat belian produk purebysafiyyahosman, whatsapp saya di 👇 . 🔴 +6011-1019 6556 (shikin) . 🔴 poslaju seluruh negara . 🔴 instagram: @purebyso_purebysafiyyahosman . #purebysafiyyahosman #purebysaffiyahosman#purebyso #pbyso #pbysobaby #purebysafiyyahosmanjohor #purebysafiyyahosmanselangor #purebysafiyyahosmanpontian#purebysafiyyahosmankualalumpur #purebysafiyyahosmankl #pbysojohor #scrubmuka #scrubbibir#lipscrub #lipscrubmurah #bodyscrub #scrubbadan#scrubbadanmurah #skincare #lipcare #bodycare #haircare #sayajual #sale #salemalaysia #naturalproduct #handcrafted #organicproduct #nooem

comment 0 star 0 39 minutes ago

. 🔴 untuk dapatkan konsultasi dan buat belian produk purebysafiyyahosman, whatsapp saya di 👇 . 🔴 +6011-1019 6556 (shikin) . 🔴 poslaju seluruh negara . 🔴 instagram: @purebyso_purebysafiyyahosman . #purebysafiyyahosman #purebysaffiyahosman#purebyso #pbyso #pbysobaby #purebysafiyyahosmanjohor #purebysafiyyahosmanselangor #purebysafiyyahosmanpontian#purebysafiyyahosmankualalumpur #purebysafiyyahosmankl #pbysojohor #scrubmuka #scrubbibir#lipscrub #lipscrubmurah #bodyscrub #scrubbadan#scrubbadanmurah #skincare #lipcare #bodycare #haircare #sayajual #sale #salemalaysia #naturalproduct #handcrafted #organicproduct #nooem

comment 0 star 0 40 minutes ago

Sevgili b. @labiobyviolet deneyimlerini paylaşmış. çookk teşekkür ederiz💋💋💋 repost from @bninmakyajcantasi herkese selaaaaaam, birkaç post önce @labiobyviolet dudak peelinginden, tamamen organik olmasından ve etkilerinden kısaca bahsetmiştim. İstedim ki bir de kendi gözünüzle görün. ben peelingi kullandıktan sonra yıkamak yerine bir pamuk yardımıyla dudağımda kalan şekerleri süpürüyorum. İçeriğindeki doğal yağlar zaten dudağı yeterince nemlendirdiğinden ayrı bir nemlendirici ihtiyacı da hissetmiyorum. yorum sizin🤗 #labiobyviolet #lipscrub #peeling #beauty #bninmakyajcantasi

comment 0 star 15 43 minutes ago

Selamat petang uolls 🤗. . ada tak kat sini tengah dibelenggu masalah kulit kusam, kering & berparut ? . . coffee scrub kan hadooo sayangku. masalah jerawat boleh terus buat mask ngan coffee scrub ni. kulit kusam boleh scrub diseluruh muka. . badan pon boleh guna kat part yang ada selulit tuu. so tunggu apa lagi tuu jangan lupa dapatkan coffee scrub ngan sis. whatsapp 0132113779. . #temyracle #jerawat #parut #scrubhomemade #ubatjerawat #ubatparut #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #skrubkopi #coffeescrubmurah #detoxmask #codpaka #coddungun #codketereh #codketengahjaya #codkerteh #codkemaman #teamaina #agentwanted #dropshipwanted #uitmdungun #polidungun

comment 0 star 2 43 minutes ago

Did you get our scrub set? . scrub your face , body and lips for skin health & beauty . remove all the dead skin cell from your body twice a week . . to order? whatsapp 0195053184 team #sugarbelleinspire 😊 agent/dropship dialu-alukan . . #coffeescrub #coffeescrubwithhoney #facescrub #bodyscrub #kulitjerawat #kulitjeragat #lipscrub #bibirmenggelupas #bibirkering #bibirhitam #bibirmerekah #kulitkusam #beauty #skincare #newarrival #cosmeticagent #cosmeticlover #agentwanted #dropshipwanted

comment 0 star 0 46 minutes ago

Ready lip serum & lip scrub bisa didapatkan secara paket atau satuan paket idr 75k lip scrub idr 36k lip serum idr 39k yang punya masalah dengan bibir, yuk cobain, pasti ketagihan. apalagi lip serum nya yang bisa dipake kapanpun. ini aman loh, krn terbuat dari gula dan madu, kadang gitu gak sengaja kejilat, manis rasanya hehehe #lipscrub #lipserum #mineralbotanica #mineralbotanicagresik #intensivecaresugarlipserum #intensivecaresugarlipscrub #kosmetikmurah #skincaremurah

comment 0 star 7 45 minutes ago

Combo sale 🍃🍃🍃 - untuk sale kali ni each items less rm2 tau (exclude coffee scrub). kalau korang purchase item rm100 and above husna ada special free gift untuk korang. free gift sangat2 limited. so grab now while barang sale still ada. . if ada yang tertanya which products better dengan skin korang. boleh je nak dm/whatsapp. private consult sampai skin korg dh elok pun boleh je. . nak lagi best kena order laa hiksssss. nak order? nak cod area kedah/penang? atau nak pos terus ke rumah? boleh direct dm atau whatsapp di 013-418 2317 ataupun boleh terus tekan link di bio 💞💞 . #uitm #upsi #uum #ukm #uum #kptm #unikl #usm #uitmmerbok #uitmmerbokkedah #uitmpuncakalam #uitmpuncakperdana #uitmsriiskandar #ent530 #temyraclehusna #bm244 #eusahawan #lipscrub #bodyscrub #coffeescrub #milksoap #detoxmask #facescrub #temyracle #temyraclesayamesticari #scrub #murah #homemade #organic #naturalbeauty

comment 1 star 6 48 minutes ago