Instagram Public Photos with #juskurusjoyjus

💞kurus, putih & sihat menjadi idaman setiap orang.💞
.
rugi sebenarnya jika kita abaikan kesihatan kita, rugi juga sebenarnya jika tersilap guna produk diluar sana, pesan akak, carilah produk yang betul2 bagus untuk kesihatan kita. seperti jus deina slimax ni 😊💞
.
kenapa pilih deina™ ❓
☑ melancarkan haid yg tak teratur
☑ menurunkan berat badan
☑ mengempiskan perut boroi !!!
☑ mengawal selera makan
☑ rasa kenyang sentiasa
☑ 5x membakar lemak degil
☑ kecilkan peha dan punggung
☑ tak perlu berlapar dan bersenam
☑ laki dan wanita boleh minum
☑ rasa jus mangga
.
❤ cara minum ❤
✅1 sudu sebelum sarapan
✅1 sudu sebelum dinner
▶ no rujukan kkm : 260716/06/110
.
nak harga promo❓ nak freepostage❓
✔️whatsapp 📱0129226230
✔️klik link di bio instagram kak siti
✔️terus dm kak siti,kak siti pasti jawab
.
follow @deina.testimoni untuk baca lebih banyak feedback real customer kami.

comment 7 star 30 23 hours ago

Kakak sangat gembira bilamana bajunya telah turun satu size dari xl kepada l selepas minum 1 botol jus deina slimax!
.
wow hebat kan, minum jer kurus, korang bila lagi? jom cuba jus deina, terbukti berkesan, ribuan testimoni dah berjaya. produk jus deina mmg lain dari produk lain. 🔥😊
.
🌸 tahniah kakak bjaya loss berat
🌸 katanya xsangka jus deina mmg berkesan 😭
🌸 jus deina mmg superb habis 👏🏻😊
🌸 jus deina 100% organic,rasa mango sedap
🌸 jus deina ada lulus kkm
🌸 perubahan pertama ,selera makan berkurangan
🌸 perut boleh kempis dengan mudah
🌸 tidak akan cirit birit sama sekali
.
nak harga promo ❓ nak freepostage❓
✔️whatsapp 📱0129226230
✔️klik link di bio instagram kak siti
✔️terus dm kak siti,kak siti pasti jawab
.
follow @deina.testimoni untuk baca lebih banyak feedback real customer kami.

comment 5 star 22 Yesterday

Tahukah kamu bahwa buah lemon dapat mendetoks racun-racun didalam tubuh, sehingga tubuh menjadi segar dan bugar.

@slimming_juice didalam juice ada lemonnya lho dalam salah satu kompisisinya.
jadi tentunya @slimming_juice selain bisa nurunin berat badan juga bisa membersihkan tubuhmu dari racun-racun

yuk mari sayangi tubuh dengan konsumsi @slimming_juice

info dan pemesanan bisa langsung hubungi
wa : http://bit.ly/cnclife_whatsapp / 0822.2980.6484
shopee : http://bit.ly/cnc_lifeonshopee
facebook : http://bit.ly/facebook_cnc-life
email : destyanggriani86@gmail.com

#juskurus, #juskurusmurah, #juskurusjoyjus, #juskurushalal, #juskuruslangsing, #juskurusindonesia, #juskurus_jusdiet, #juskuruslemon, #juskurusbadan, #juskuruskanbadan, #juskurussehat, #juskurusdetox, #juskuruscepat, #juskurusmalang, #juskurusalami, #jus langsing alami, #jus bikin langsing, #jus diet langsing, #jus detox langsing, #jus untuk diet langsing, #jus langsing herbal, #jus kurus langsing, #jus langsing sehat, #jus herbal bawang putih, #jus herbal untuk asam urat, #jus herbal untuk darah tinggi, #jus herbal bawang, #jus herbal diet, #jus langsing herbal, #jus lemon herbal, #jus herbal untuk diet

comment 0 star 8 2 days ago

Macam tak percaya baru minum shape muka dah berubah & berat dah turun 8kg!🔥
.
🍊tahniah sis bjaya loss 8kg hanya minum jus deina
🍊katanya xsangka jus deina mmg berkesan 😭
🍊jus deina mmg superb habis 👏🏻😊
🍊jus deina 100% organic,rasa mango sedap
🍊jus deina ada lulus kkm
🍊perubahan pertama ,selera makan berkurangan
🍊perut boleh kempis dengan mudah
🍊tidak akan cirit birit sama sekali
.
nak harga promo ❓ nak freepostage❓
✔️whatsapp 📱0129226230
✔️klik link di bio instagram kak siti
✔️terus dm kak siti,kak siti pasti jawab
.
follow @deina.testimoni untuk baca lebih banyak feedback real customer kami.

comment 8 star 33 2 days ago

Fruit in juice

cold pressed juice - juice buah asli
tanpa tambahan air, gula, es, pemanis buatan, pewarna

juice buah murni, tanpa tambahan air, gula, dan es.
home made dengan metode pengolahan juice dengan sistem squishing (seperti di tumbuk) sehingga buah & sayuran hancur perlahan-lahan dan tidak terkena panas. jadi buah & sayuran vitaminnya tidak berkurang.

kandungan 250ml setara dengan buah asli +/- 250 gram.

tubuh setiap hari memerlukan 750gram buah & sayuran = 1 mangkok/baskom besar.

kebayang kan berapa banyak buah & sayurannya yang harus kita makan.

yuks di fruit in juice ada banyak variant : 🍐 sirsak melon pir *smp* 🍎apel pir nanas *apn*
🍎apel bit lemon *abl*
🥕wortel apel pir *wap*
🥕wortel pir *wp*
🍎apel bit pir *abp* *harga khusus untuk reseller & deposit customer*

available di kota kasablanka, khusus untuk area bekasi & jakarta delivery via gosend.

slurp...fresh juice🍹🍹 made by love 😊

ig: @duosmart
wa: 081219782639 / 08988288385
link wa :
wa.me/6281219792639
wa.me/628988288385

#fruitinjuice #coldpressedjuices #coldpressedjuicejakarta #coldpressedjuicer #healthyjuices #jussehat #jussehatjakarta #jussehatjakartaselatan #jussehatbekasi #kotakasablanka #kolesterolturun #juskurusjoyjus #promilalami #promilsehat #bekasi #jakartafood #sheilafreshlemon #detoksalami #duosmart #herbalifenutrition

comment 0 star 4 3 days ago

Fruit in juice

cold pressed juice - juice buah asli
tanpa tambahan air, gula, es, pemanis buatan, pewarna

juice buah murni, tanpa tambahan air, gula, dan es.
home made dengan metode pengolahan juice dengan sistem squishing (seperti di tumbuk) sehingga buah & sayuran hancur perlahan-lahan dan tidak terkena panas. jadi buah & sayuran vitaminnya tidak berkurang.

kandungan 250ml setara dengan buah asli +/- 250 gram.

tubuh setiap hari memerlukan 750gram buah & sayuran = 1 mangkok/baskom besar.

kebayang kan berapa banyak buah & sayurannya yang harus kita makan.

yuks di fruit in juice ada banyak variant : 🍐 sirsak melon pir *smp* 🍎apel pir nanas *apn*
🍎apel bit lemon *abl*
🥕wortel apel pir *wap*
🥕wortel pir *wp*
🍎apel bit pir *abp* *harga khusus untuk reseller & deposit customer*

available di kota kasablanka, khusus untuk area bekasi & jakarta delivery via gosend.

slurp...fresh juice🍹🍹 made by love 😊

ig: @duosmart
wa: 081219782639 / 08988288385
link wa :
wa.me/6281219792639
wa.me/628988288385

laila lenggogeni

#fruitinjuice #coldpressedjuices #coldpressedjuicejakarta #coldpressedjuicer #healthyjuices #jussehat #jussehatjakarta #jussehatjakartaselatan #jussehatbekasi #kotakasablanka #kolesterolturun #juskurusjoyjus #promilalami #promilsehat #bekasi #jakartafood #sheilafreshlemon #detoksalami #duosmart #herbalifenutrition

comment 0 star 1 3 days ago

Fruit in juice

cold pressed juice - juice buah asli
tanpa tambahan air, gula, es, pemanis buatan, pewarna

juice buah murni, tanpa tambahan air, gula, dan es.
home made dengan metode pengolahan juice dengan sistem squishing (seperti di tumbuk) sehingga buah & sayuran hancur perlahan-lahan dan tidak terkena panas. jadi buah & sayuran vitaminnya tidak berkurang.

kandungan 250ml setara dengan buah asli +/- 250 gram.

tubuh setiap hari memerlukan 750gram buah & sayuran = 1 mangkok/baskom besar.

kebayang kan berapa banyak buah & sayurannya yang harus kita makan.

yuks di fruit in juice ada banyak variant : 🍐 sirsak melon pir *smp* 🍎apel pir nanas *apn*
🍎apel bit lemon *abl*
🥕wortel apel pir *wap*
🥕wortel pir *wp*
🍎apel bit pir *abp* *harga khusus untuk reseller & deposit customer*

available di kota kasablanka, khusus untuk area bekasi & jakarta delivery via gosend.

slurp...fresh juice🍹🍹 made by love 😊

ig: @duosmart
wa: 081219782639 / 08988288385
link wa :
wa.me/6281219792639
wa.me/628988288385

#fruitinjuice #coldpressedjuices #coldpressedjuicejakarta #coldpressedjuicer #healthyjuices #jussehat #jussehatjakarta #jussehatjakartaselatan #jussehatbekasi #kotakasablanka #kolesterolturun #juskurusjoyjus #promilalami #promilsehat #bekasi #jakartafood #sheilafreshlemon #detoksalami #duosmart #herbalifenutrition

comment 1 star 4 3 days ago

Anda ada masalah kitaran haid tak normal? tak teratur? dah lama tak datang? baca bawah ni :
.
---kenapa beli deina™ ❓----
.
serius banyak fungsi dalam satu, sis dah jimat wang, masa dan tenaga untuk beli banyak produk dalam satu !!! pelanggan beli manfaat : .
☑ melancarkan haid
☑ baikpulih kitaran haid
☑ selesaikan masalah haid dah tak datang
☑ menurunkan berat badan
☑ mengempiskan perut boroi
☑ mengawal selera makan
☑ 5x membakar lemak degil
☑ buang toksin dalam badan
☑ kecilkan peha dan pinggul
☑ tak perlu berlapar
☑ tak perlu bersenam
☑ kesan seawal 7 hari
☑ laki dan wanita boleh minum
☑ rasa jus mangga
☑ menyuburkan (yang cuba pregnant)
.
berminat nak cuba jus deina slimax ❓
✔️whatsapp 📱0129226230
✔️klik link di bio instagram kak siti
✔️terus dm kak siti,kak siti pasti jawab
.
follow @deina.testimoni untuk baca lebih banyak feedback real customer kami.

comment 9 star 32 3 days ago

Gadis ini hilang 10kg hanya minum 1 botol jus deina. memang menakjubkan !😊
.
siapa sangka . dengan hanya minum jus deina , dia loss 10kg xsampai sebulan. mmg luarbiasa hebat, sebelum ni macam2 cara dah cuba tapi tak juga berjaya, dengan deina akhirnya berjaya. 😊
.
🍐 alhamdulillah sukanya dapat gambar ni
🍐 congrats dear dah loss 10kg
🍐 baru jer consume kan,effect laju sangat2
🍐 makin ramai cust akak berjaya kurus
🍐 makin ramai yg repeat order
🍐 dan makin ramai yang share feedback
🍐 tq allah untuk semua ni 😭 tq customer
.
berminat nak cuba jus deina slimax ❓
✔️whatsapp 📱0129226230
✔️klik link di bio instagram kak siti
✔️terus dm kak siti,kak siti pasti jawab
.
follow @deina.testimoni untuk baca lebih banyak feedback real customer kami.

comment 8 star 48 3 days ago

1 botol boleh turunkan berat sehingga 15kg ! jus deina memang jus luar biasa.
.
dah ramai yang berjaya kurus dengan hanya minum jus deina, korang boleh tengok banyak testimoni-testimoni customer kami. ramai betul yang mula dapatkan jus deina.
.
kenapa pilih deina™ ❓
☑ melancarkan haid yg tak teratur
☑ menurunkan berat badan
☑ mengempiskan perut boroi !!!
☑ mengawal selera makan
☑ rasa kenyang sentiasa
☑ 5x membakar lemak degil
☑ kecilkan peha dan punggung
☑ tak perlu berlapar dan bersenam
☑ laki dan wanita boleh minum
☑ rasa jus mangga
.
❤ cara minum ❤
✅1 sudu sebelum sarapan
✅1 sudu sebelum dinner
▶ no rujukan kkm : 260716/06/110
.
berminat nak cuba jus deina slimax ❓
✔️whatsapp 📱0129226230
✔️klik link di bio instagram kak siti
✔️terus dm kak siti,kak siti pasti jawab
.
follow @deina.testimoni untuk baca lebih banyak feedback real customer kami.

comment 9 star 39 4 days ago

[ tips sihat ] - please guy tag your best friend. amalkan tau, banyakkan guna bawang putih dalam masakan.
.
@tips.deina

comment 4 star 71 4 days ago

Minum 1 botol tubuh badan memang banyak berubah! gadis ini berkongsi rahsia 💛😊
.
🌸 badan makin slim
🌸 body ada shape
🌸 dagu dah skit runcing
🌸 badan rasa ringan
🌸 baju size xxl turun ke l tau
.
🍃 jom amalkan deina slimax juice 100% buah buahan untuk kesihatan luaran dan dalaman anda.😊
.
berminat nak cuba jus deina slimax ❓
✔️whatsapp 📱0129226230
✔️klik link di bio instagram kak siti
✔️terus dm kak siti,kak siti pasti jawab
.
follow @deina.testimoni untuk baca lebih banyak feedback real customer kami.

comment 15 star 41 4 days ago

Tahniah bro berjaya turunkan 15kilo dengan begitu cepat 🔥 so amazing bro...
.
🍊tahniah bro bjaya loss 15kg hanya minum jus deina
🍊katanya xsangka jus deina mmg berkesan
🍊jus deina mmg superb habis
🍊jus deina 100% organic,rasa mango sedap
🍊jus deina ada lulus kkm
🍊perubahan memang laju ,selera makan mmg hilang
🍊perut boleh kempis dengan mudah
🍊tak de langsung kesan sampingan
.
yang nak kurus cepat boleh terus “dm” kak siti atau “whatsapp” terus akak. no wassap di bio ye.
.
@tips.deina

comment 11 star 67 5 days ago

Dah give up? stresss tengok perut sendiri? jom kami bantu anda.
.
jus deina mempunyai ribuan testimoni, ribuan customer kami berjaya malah ribuan feedback dari real customer kami. alhamdulillah 💗😊
.
💛jom cuba jus deina💛
✅ jus deina ramuan 100% buah-buahan
✅ jus yang sangat selamat & kkm approved
✅ no side effect (cirit biri tak ada langsung)
✅ jus yang sangat sedap 💗 manis mangga
✅ sesuai untuk umur 15 tahun keatas
✅ 1 botol (boleh turunkan berat sehingga 10kg)
✅ minum 2x sehari, tak perlu bancuh (senang)
.
berminat nak cuba jus deina slimax ❓
✔️whatsapp 📱0129226230
✔️klik link di bio instagram kak siti
✔️terus dm kak siti,kak siti pasti jawab
.
follow @deina.testimoni untuk baca lebih banyak feedback real customer kami.

comment 10 star 33 6 days ago

Gadis ini tak percaya turun berat 17kg! rasa macam mimpi ngeri 😰
.
tahniah sis , setelah 4 botol consume jus deina, sis berjaya loss sampai 17kg 💞 👏🏻👏🏻 amazing dan semoga jadi inspirasi untuk orang lain.
.
🍇 jus deina memang produk luar biasa.
🍇 kesannya memang laju giler.
🍇 rasa jus pula sedap sangat2.
🍇 dia bakar lemak tu macam tu jer.
🍇 selera makan hilang tiba2.
🍇 1 botol minum hilang berkilo-kilo berat badan.
🍇 rugi sape tak cuba jus deina. kkm approve
💞 produk kurus paling viral 2018.
.
berminat nak cuba jus deina slimax ❓
✔️whatsapp 📱0129226230
✔️klik link di bio instagram kak siti
✔️terus dm kak siti,kak siti pasti jawab
.
follow @deina.testimoni untuk baca lebih banyak feedback real customer kami.

comment 8 star 66 6 days ago

Anda nak bakar lemak? nak kecikkan paha dan lengan? yang serious sahaja baca bawah ni:
.
kenapa pilih deina™ ❓
☑ melancarkan haid yg tak teratur
☑ menurunkan berat badan
☑ mengempiskan perut boroi !!!
☑ mengawal selera makan
☑ rasa kenyang sentiasa
☑ 5x membakar lemak degil
☑ kecilkan peha dan punggung
☑ tak perlu berlapar dan bersenam
☑ laki dan wanita boleh minum
☑ rasa jus mangga
.
❤ cara minum ❤
✅1 sudu sebelum sarapan
✅1 sudu sebelum dinner
▶ no rujukan kkm : 260716/06/110
.
berminat nak cuba jus deina slimax ❓
✔️whatsapp 📱0129226230
✔️klik link di bio instagram kak siti
✔️terus dm kak siti,kak siti pasti jawab
.
follow @deina.testimoni untuk baca lebih banyak feedback real customer kami.

comment 6 star 26 1 weeks ago

“kalau dulu orang panggil weii tembam,weii cubby,sekarang tak de lagi dah”
.
💞 hebat penangan jus deina ni kan
💞 sape rasa customer akak ni cantik giler bila kurus
💞 katanya nak berjaya kena rajin dan konsisten
💞 jus ni as booster utk membakar 5x lebih lemak
💞 jus ni juga utk sekat nafsu makan membuak
.
berminat nak cuba jus deina slimax ❓
✔️whatsapp 📱0129226230
✔️klik link di bio instagram kak siti
✔️terus dm kak siti,kak siti pasti jawab
.
follow @deina.testimoni untuk baca lebih banyak feedback real customer kami.

comment 8 star 48 1 weeks ago

100% buah buahan , selamat dan beekhasiat ! lain dari produk lain. 100% organic. wow !!
.
rugi sangat uolls tak grab jus deina ni, beribu testimoni dah kami dapat. mmg ramai giler cust kak siti berjaya kurus, share feedback xhenti2.
.
🍇 jus deina memang produk luar biasa.
🍇 kesannya memang laju giler.
🍇 rasa jus pula sedap sangat2.
🍇 dia bakar lemak tu macam tu jer.
🍇 selera makan hilang tiba2.
🍇 1 botol minum hilang berkilo-kilo berat badan.
🍇 rugi sape tak cuba jus deina.
.
berminat nak cuba jus deina slimax ❓
✔️whatsapp 📱0129226230
✔️klik link di bio instagram kak siti
✔️terus dm kak siti,kak siti pasti jawab
.
follow @deina.testimoni untuk baca lebih banyak feedback real customer kami.

comment 7 star 22 1 weeks ago

7 hari? bior betul? 😱
.
yes ! 7 hari jer korang dah boleh rasa perubahan, mmg cepat betul kesan penangan minum jus ni, sbb tu ramai berjaya.
.
kenapa korang kena beli deina?
🌺 badan jadi lebih bertenaga.
🌺 kulit semakin cerah.
🌺 kawal selera makan untuk yg susah diet
🌺 tidak perlu berlapar dan bersenam.
🌺 badan lebih segar dan ringan
.
berminat nak cuba jus deina slimax ❓
✔️whatsapp 📱01123285813
✔️klik link di bio instagram kak siti
✔️terus dm kak siti,kak siti pasti jawab
.
follow @deina.testimoni untuk baca lebih banyak feedback real customer kami.

comment 13 star 59 2 weeks ago

Dah give up? stresss tengok perut sendiri? jom kami bantu anda.
.
jus deina mempunyai ribuan testimoni, ribuan customer kami berjaya malah ribuan feedback dari real customer kami. alhamdulillah 💗😊
.
💛jom cuba jus deina💛
✅ jus deina ramuan 100% buah-buahan
✅ jus yang sangat selamat & kkm approved
✅ no side effect (cirit biri tak ada langsung)
✅ jus yang sangat sedap 💗 manis mangga
✅ sesuai untuk umur 15 tahun keatas
✅ 1 botol (boleh turunkan berat sehingga 10kg)
✅ minum 2x sehari, tak perlu bancuh (senang)
.
berminat nak cuba jus deina slimax ❓
✔️whatsapp 📱0129226230
✔️klik link di bio instagram kak siti
✔️terus dm kak siti,kak siti pasti jawab
.
follow @deina.testimoni untuk baca lebih banyak feedback real customer kami.

comment 10 star 46 2 weeks ago