Instagram Public Photos with #blusher
287,427 photos

Sivilceye son๐Ÿค“ sivilce düลŸmanฤฑ bu üç ürünü nasฤฑl kullanฤฑyorum nasฤฑl bir faydasฤฑ oldu , kac günde sivilce ve lekelerimden kurtuldum ๐Ÿคฆ๐Ÿป‍โ™€๏ธ hepsini anlattฤฑฤŸฤฑm yazฤฑmฤฑn linki ๐Ÿ‘†๐Ÿปbio' da ๐Ÿ’ฅ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #sivilce #akne #lipstick #matte #lipliner #lip #lips #mattelipstick #eyeshadow #eyesmakeup #blush #eyes #blusher #brush #goodtimes #instagood #instalike #like4like #followforfollow #tagsforlikes #instamood #instagram #love #makeuplover #makeupjunkie #gununkaresi #sephora #benefit #vsco #happy

comment 109 star 1,441 20 hours ago

Günaydฤฑn kฤฑzlar ๐Ÿ’•๐Ÿ’• fฤฑrça diyince herkesin aklฤฑnda en sevdikleri ve en kullanฤฑลŸlฤฑ olanlarฤฑ gelir benim fฤฑrça dendiฤŸimde aklฤฑma ilk gelen rt fฤฑrçalarฤฑm aลŸฤฑrฤฑ memnun kaldฤฑฤŸฤฑm, gerçekten yumuลŸacฤฑk yapฤฑdalar fazla ürün alma gibi problemleri yaลŸamadฤฑm sadece süngerini sevmedim ๐Ÿ‘Ž๐Ÿป geri kalan tüm fฤฑrçalarฤฑnฤฑ (kullandฤฑฤŸฤฑm kadarฤฑ ile sanฤฑrฤฑm 4 set bir kaç tane de tekli olanlar var ) hepsini ayrฤฑ ayrฤฑ çok severek kullanฤฑyorum๐Ÿ’•๐Ÿ’• •dökülme yฤฑpranma sorunu yaลŸamadฤฑm ๐ŸŒธ •ürünü daฤŸฤฑtmada kusursuz ๐Ÿ‘๐Ÿป (fiyatฤฑna göre ) •göz setini 1 yฤฑldฤฑr kullanฤฑyorum ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป •fฤฑrçalฤฑk ฤฐkea aslฤฑnda mumluk 2’li olarak satฤฑlฤฑyor geçen sefer ฤฐstanbul’a gittiฤŸimde bir kaç tane daha almak istedim fakat artฤฑk gelmediฤŸini söylediler görürseniz haber bekliyorum ๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ’•๐Ÿ’• . . . . . . . . . #realtechniques #rt #strobingmakeup #strobing #gratisindirimi #gratis #bayramindirimi #makeup #fashionmakeup #p #pride2017 #blogger #like4like #thebalmhighlighter #likeforfollow #bronzer #bronzed #blushedandbronzed #blush #blusher #blushers #gratis #gratisindirimi #highlightandcontour #fashion #sale #lilesforlikes #like4like

comment 41 star 817 7 hours ago

Craving something sweet? sweep on the #sugarbomb shimmering blush ๐Ÿ˜Š!! what’s your go-to box o’ powder?? #benefit #blusher #beauty

comment 23 star 4,873 Yesterday

๋ง๋ฆฌ๋ฉด ๋‹ค ์˜ˆ์˜๋‹ค๊ณ  ๋ช…์–ธ์„ ๋‚จ๊ฒจ์ฃผ์‹  ํ‚ค๋„์จฉ ... ์—ญ์‹œ ์˜ณ์•˜์Šต๋‹ˆ๋‹ค ๐Ÿ™๐Ÿป ๋ชฉ์šœ์— ๋งค์žฅ ๊ฐ”๋‹ค๊ฐ€ ํ† ์šœ์— ์ž…๊ณ  ๋œ๋‹ค๊ณ  ํ•˜์…”์„œ ๊ฐ”๋Š”๋ฐ ๋ฐฐ๋‹ฌ์ง€์—ฐ์œผ๋กœ ์ƒํ’ˆ์ด ๋„์ฐฉํ•˜์ง€ ์•Š์•˜๋‹ค๊ณ  ์‚ฌ์žฅ๋‹˜์ด ๋„ˆ๋ฌด ์ฃ„์†กํ•ดํ•˜์‹œ๋”๋ผ๊ตฌ์š” ๊ทธ๋ž˜์„œ ์ด๋ฒˆ์—” ํฐ๋ฒˆํ˜ธ๋ฅผ ๋‚จ๊ธฐ๊ณ  ๋ฐœ๊ฑธ์Œ์„ ๋Œ๋ ธ๋Š”๋ฐ์š” ์ €๋…๋จน๊ณ ์žˆ๋Š”๋ฐ ๋ฌธ์ž๊ฐ€!! ๋ฐ”๋กœ ๋‹ฌ๋ ค๊ฐ”์–ด์š” ๐Ÿ˜‚ ์‚ฌ์žฅ๋‹˜์ด ๋‘๋ฒˆ ์˜ค๊ฒŒํ–ˆ๋‹ค๊ณ  ์›จ์ง€ํผํ”„๋„ ๋ง‰ ์ฑ™๊ฒจ์ฃผ์…จ์–ด์š” ใ… ใ…  ์˜คํžˆ๋ ค ์ฃ„์†กํ•˜๋„ค์š” ใ… _ใ…  ๊ทธ๋ฆฌ๊ณ  ๊ฒฐ์‹ฌ์ด๋ž€๊ฒƒ์„ ํ•˜๊ฒŒ ๋˜์—ˆ์Šต๋‹ˆ๋‹ค ๋Œ์•„์˜ค๋Š” ์„ธ์ผ์— ํ‘์„คํƒ•์„ธ๋Ÿผ๊ณผ ์‹ฑ๊ธ€์„€๋„์šฐ๋ฅผ ํ„ธ๊ฒ ๋‹ค๊ตฌ์š” (๊ณต์•ฝ) ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ ๋ˆˆ์— ๋ชป๋ฐœ๋ผ๋„ ์šฐ์„  ์‚ฌ์•ผ๊ฒ ๋Š” ๋ฐœ์ƒ‰์ด์˜€์–ด์š” (๋’ท๋ถ) ํŽ„์„€๋„์šฐ๋Š” ์ € ๋ผ์ธ ๋‹จ์ข…์ด๊ธฐ๋„ ์•ค์•„๋”์Šคํ† ๋ฆฌ์ฆˆ์—์„œ ์‹ค๋ฒ„์–‘๋งํŽ„ ๋ชป๋ฐ๋ ค์™”์ง€๋งŒ ์–˜๋Š” ๊ณจ๋“œ๋ผ ๋‚˜์˜์ง€ ์•Š์„๊ฑฐ ๊ฐ™์•˜์–ด์š”ใ…‹ใ…‹ใ…‹ใ…‹ใ…‹ ์˜์ƒ์€ ์œ„๊ฐ€ ๊ทธ๋ƒฅ #์ž๋‘ ์•„๋ž˜๊ฐ€ #๋ง๋ฆฐ์ž๋‘ ์ž…๋‹ˆ๋‹ค!! #์Šคํ‚จํ‘ธ๋“œ #skinfood #์ƒ๊ณผ์ผ๋ฆฝ์•ค์น˜ํฌ #ํ”Œ๋Ÿผ๋ฉœ๋กœ์šฐ #์น˜ํฌ #cheek #blusher #๋ธ”๋Ÿฌ์…” #์ฝ”๋• #์ฝ”๋•์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ #๋ทฐํ‹ฐ์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ #๋ทฐํ‹ฐ #beauty #ํ™”์žฅํ’ˆ #๋ทฐ์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ #cosmetics #makeup #๋ฉ”์ดํฌ์—…

comment 14 star 189 5 hours ago

Pixi aspynovard glow-y powder๐ŸŒŸ çok güzel deฤŸilmi๐Ÿ˜ . . . #pixibypetra #instablog #instablogger #makeuplover#beauty #blusher #highlighter #blusher #güzellik #makeupoftheday#turkishblogger #hudabeauty #motd#makeupdolls #ilovemakeup #eyesmakeup #makeupjunkie #makeup#blogger #like4like #like20like #followforfollow #follower

comment 70 star 1,109 Yesterday

S i e n a • summer may be coming to an end but the @kevynaucoin neo bronzer in siena is helping me hold on to my sun-kissed complexion. the 3-in-one highlighter, blush, and bronzer shades are gorgeous individually or mixed together! the blush is the perfect fresh, peachy flush and the bronzer is warm but not at all orange, with the right amount of sheen. and the highlighter...oh the highlighter. #kevynaucoin knows his glow!! i like to pick up a little pinch of the peach when i apply and it just gives a gorgeous youthful glow. have you tried any ka products? what are your favorite? . . . thank you @kevynaucoin and @octoly for sending me this little slice of heaven to test out. . . . #kevynaucoinbeauty #kevynaucoinneobronzer #neobronzer #bronzer #bronze #bronzerpalette #blush #blusher #blushpalette #highlighter #highlight #highlightandcontour #highlighterpalette #contour #kevynaucoinsculptingpowder #sculptingpowder #contouring #contourbook #ilovemakeup #makeuplover #makeupaddict #makeupoftheday #faceoftheday #like4like #like4follow #slave2makeup #slave2beauty #beautyjunkie #octolyfamily

comment 42 star 840 21 hours ago

Congratulations beautiful salwa ๐Ÿ’๐Ÿ’ซ๐Ÿ’ฅ #beautiful #bride #beauty #blusher #bridal #makeuplover #makeupartist #makeupaddict ๐Ÿ’„ mua: @tasneemmamdoh_makeupartist

comment 1 star 401 17 hours ago

_ dap dap je dah cantik . . pipi pink blusher โ˜… natural sheer texture โ˜… moisturizing โ˜… natural plants extract โ˜… dewy finish . . siapa dah cuba #pipipink mesti jatuh hati ๐Ÿ’•. . . blusher ni sgt sesuai untuk semua jenis kulit taw. . . gelap ke putih ke boleh je guna. nak tau sebab ape??? sebabnye #pipipink ni akan berubah ikut wrna kulit taw. sbb tu blusher ni ada satu wrna je. xperlu susah2 plih wrna yg sesuai ๐Ÿ˜ . . kelebihan / fungsi pipi pink doll stick blush : ๐Ÿ’ meratakan kulit dengan cepat ๐Ÿ’ wajah akan lebih berseri ๐Ÿ’ pipi tampak lebih gebu & flawless ๐Ÿ’ warna yang sangat menggoda ๐Ÿ’ wajah tampak lebih glowing & natural ๐Ÿ’ sangat mudah untuk digunakan ๐Ÿ’ mudah untuk dibawa or letak dalam handbag ๐Ÿ’ sangat cepat coz hanya perlu calit-calit aje . . bahan yang digunakan dijamin selamat, halal & 100% bahan semulajadi . . nak harga sayang menyayang meh la pm #kcs ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . pertanyaan atau tempahan ๐Ÿ“ฒ whatsapp ๐Ÿ‘‡ www.wasap.my/60176847931 ๐Ÿ‘ธ . my blog ๐Ÿ‘‡ www.mamamnishop.blogspot.my ๐Ÿ˜˜ . #onlineshop #kcs #ds #pipipink #blusher #pipipinkblusher #dollstickblush #pipipinkdollstickblush #pipipinkdollstickblushbyfamirafaa #stickblush #pipipinkmurah #productviral #localproduct #famirafaa

comment 0 star 1 4 minutes ago
comment 1 star 2 5 minutes ago

We just couldn't get over with this unique look created by the talented @nurlianna and she used our matte powder blusher in the code dolly pink 02 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

comment 1 star 3 13 minutes ago

_ kelebihan / fungsi pipi pink doll stick blush : ๐Ÿ’ meratakan kulit dengan cepat ๐Ÿ’ wajah akan lebih berseri ๐Ÿ’ pipi tampak lebih gebu & flawless ๐Ÿ’ warna yang sangat menggoda ๐Ÿ’ wajah tampak lebih glowing & natural ๐Ÿ’ sangat mudah untuk digunakan ๐Ÿ’ mudah untuk dibawa or letak dalam handbag ๐Ÿ’ sangat cepat coz hanya perlu calit-calit aje . . bahan yang digunakan dijamin selamat, halal & 100% bahan semulajadi . . korang hanya perlu dap dap dap guna jari je kat pipi utk ratakan. tapi kalau nak lebih proper ๐Ÿ˜, korang pakai blusher brush pun boleh. . . nak harga sayang menyayang meh la pm #kcs ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . pertanyaan atau tempahan ๐Ÿ“ฒ whatsapp ๐Ÿ‘‡ www.wasap.my/60176847931 ๐Ÿ‘ธ . my blog ๐Ÿ‘‡ www.mamamnishop.blogspot.my ๐Ÿ˜˜ . #onlineshop #kcs #ds #pipipink #blusher #pipipinkblusher #dollstickblush #pipipinkdollstickblush #pipipinkdollstickblushbyfamirafaa #stickblush #pipipinkmurah #productviral #localproduct #famirafaa

comment 0 star 1 17 minutes ago
comment 0 star 3 23 minutes ago

_ dap dap je dah cantik . . pipi pink blusher โ˜… natural sheer texture โ˜… moisturizing โ˜… natural plants extract โ˜… dewy finish . . siapa dah cuba #pipipink mesti jatuh hati ๐Ÿ’•. . . blusher ni sgt sesuai untuk semua jenis kulit taw. . . gelap ke putih ke boleh je guna. nak tau sebab ape??? sebabnye #pipipink ni akan berubah ikut wrna kulit taw. sbb tu blusher ni ada satu wrna je. xperlu susah2 plih wrna yg sesuai ๐Ÿ˜ . . kelebihan / fungsi pipi pink doll stick blush : ๐Ÿ’ meratakan kulit dengan cepat ๐Ÿ’ wajah akan lebih berseri ๐Ÿ’ pipi tampak lebih gebu & flawless ๐Ÿ’ warna yang sangat menggoda ๐Ÿ’ wajah tampak lebih glowing & natural ๐Ÿ’ sangat mudah untuk digunakan ๐Ÿ’ mudah untuk dibawa or letak dalam handbag ๐Ÿ’ sangat cepat coz hanya perlu calit-calit aje . . bahan yang digunakan dijamin selamat, halal & 100% bahan semulajadi . . nak harga sayang menyayang meh la pm #kcs ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . pertanyaan atau tempahan ๐Ÿ“ฒ whatsapp ๐Ÿ‘‡ www.wasap.my/60176847931 ๐Ÿ‘ธ . my blog ๐Ÿ‘‡ www.mamamnishop.blogspot.my ๐Ÿ˜˜ . #onlineshop #kcs #ds #pipipink #blusher #pipipinkblusher #dollstickblush #pipipinkdollstickblush #pipipinkdollstickblushbyfamirafaa #stickblush #pipipinkmurah #productviral #localproduct #famirafaa

comment 0 star 1 27 minutes ago

The @makeuprevolution blushing hearts blushes are so beautiful for the price ๐Ÿ˜ so pretty and pigmented on the skin without leaving you looking like a sheet of bacofoil โœจ if you’re a makeup revolution fan, make sure you follow the @revoholic_army and tag #revoholicarmy to be featured ๐Ÿ’œ

comment 11 star 35 34 minutes ago

Allik severleri bu posta alalim maybelline master blush harika bir allik paleti yapmislar.alliklarin yapilari yumusacik pigmentasyonlari super ve kalici.(alliklarin hepsi ฤฑลŸฤฑltฤฑlฤฑ)palette 3 allik birde highlighter var.highlighteri begenecegimi hic dusunmuyordum amaaa bayildim pembe alt tonlu olmasi da daha bir sevdirdi kendini hazir indirim varken kacirmayin derimโค ๐ŸŒผ ๐ŸŒผ ๐ŸŒผ ๐ŸŒผ ๐ŸŒผ ๐ŸŒผ ๐ŸŒผ ๐ŸŒผ ๐ŸŒผ ๐ŸŒผ #maybelline #maybellineny #masterblush #blusher #blush #blusherjunkie #allik #turkbloggerlartakiplesiyor #vscocam #makeupkiller #fashionblogger #makeuppalette #blushpalette #makeupblogger #bblog #bbloggers #beautyblogger #makeup #bloggerkesiftagi

comment 0 star 23 37 minutes ago

_ dap dap je dah cantik . . pipi pink blusher โ˜… natural sheer texture โ˜… moisturizing โ˜… natural plants extract โ˜… dewy finish . . siapa dah cuba #pipipink mesti jatuh hati ๐Ÿ’•. . . blusher ni sgt sesuai untuk semua jenis kulit taw. . . gelap ke putih ke boleh je guna. nak tau sebab ape??? sebabnye #pipipink ni akan berubah ikut wrna kulit taw. sbb tu blusher ni ada satu wrna je. xperlu susah2 plih wrna yg sesuai ๐Ÿ˜ . . kelebihan / fungsi pipi pink doll stick blush : ๐Ÿ’ meratakan kulit dengan cepat ๐Ÿ’ wajah akan lebih berseri ๐Ÿ’ pipi tampak lebih gebu & flawless ๐Ÿ’ warna yang sangat menggoda ๐Ÿ’ wajah tampak lebih glowing & natural ๐Ÿ’ sangat mudah untuk digunakan ๐Ÿ’ mudah untuk dibawa or letak dalam handbag ๐Ÿ’ sangat cepat coz hanya perlu calit-calit aje . . bahan yang digunakan dijamin selamat, halal & 100% bahan semulajadi . . nak harga sayang menyayang meh la pm #kcs ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . pertanyaan atau tempahan ๐Ÿ“ฒ whatsapp ๐Ÿ‘‡ www.wasap.my/60176847931 ๐Ÿ‘ธ . my blog ๐Ÿ‘‡ www.mamamnishop.blogspot.my ๐Ÿ˜˜ . #onlineshop #kcs #ds #pipipink #blusher #pipipinkblusher #dollstickblush #pipipinkdollstickblush #pipipinkdollstickblushbyfamirafaa #stickblush #pipipinkmurah #productviral #localproduct #famirafaa

comment 0 star 1 37 minutes ago

Fresh faced but knackered! #blusher #filter #๐Ÿ˜€

comment 1 star 18 39 minutes ago

#20170923 ํƒ•์ง„ํ•œ ์ด์œ ๋ฅผ ๋Œ€๋ผ๊ณ  ํ•˜์‹ ๋‹ค๋ฉด.. ๋ง๋ผ๊ฐ€ ๋„์ฐฉ ํ•œ๋‹ฌํ•˜๊ณ  ํ•˜๋ฃจ ๋” ์ง€๋‚œ ๊ธฐ๋…์ด๋ผ๋˜์ง€.. ์˜ค๋Š˜์ด ํ† ์š”์ผ์ด๊ธฐ ๋•Œ๋ฌธ์ด๋ผ๋˜์ง€.. ๋‚ ์ด์ข‹์•„์„œ ๋‚ ์ด์ข‹์ง€์•Š์•„์„œ ๋‚ ์ด์ ๋‹นํ•ด์„œ ํƒ•์ง„ํ•˜๊ธฐ ์ข‹์€๋‚ ์ด์—ˆ๋‹ค....! ์ด์ œ ๋‚จ์€ ํ•œ๋‹ฌ์€ ํŒŒ๊ตญ์ด๋‹ค^_^ ์˜ค๋Š˜ ์•ˆ์ƒ€์–ด๋„ ํ•œ๊ตญ๋Œ์•„๊ฐ€๊ธฐ ์ „์— ์ƒ€์„๊ฑฐ๊ณ , ๊ทธ๋Ÿด๋ฐ”์—์•ผ ์˜ค๋Š˜ ๋ฏธ๋ฆฌ ์‚ฌ์„œ ํ•˜๋ฃจ๋ผ๋„ ๋” ํ–‰๋ณตํ•œ๊ฒŒ ๋‚ซ์ง€์•Š์„๊นŒ?ํ•˜๋Š” ๋‚˜์˜ ์ƒ๊ฐ๊ณผ ์‚ด๊นŒ๋ง๊นŒํ• ๋• ๋‘๊ฐœ๋ฅผ ์‚ฐ๋‹ค๋Š” ์ง€๋ก ์ด ๋”ํ•ด์ ธ ์˜ค๋Š˜์˜ ํ–‰๋ณตํ•œ ์ฐธ์‚ฌ๋ฅผ ์ด๋ฃจ์–ด๋ƒˆ๋‹ค..๋„˜ํ–„๋ณด์บ...๐Ÿ’•๐Ÿ˜ ๋ธ”๋Ÿฌ์…” ๋ฐœ์ƒ‰์ฉ”๊ณ  ์ง„์งœ ๋„ˆ๋ฌด ์˜™๋ป..์•„๊นŒ์›Œ์„œ ๋ชป์“ฐ๊ฒ ์–ด ์—‰์—‰ใ… ใ… ใ…  #ํ•˜๋ฃจ๋งŒ์—๋ฐฑ์œ ๋กœ์“ฐ๊ธฐ #์กด์žผ #์ž๋ณธ์ฃผ์˜๋งŒ์„ธ #iliveonlyonce #lol _ #andotherstories #andotherstoriesbeauty #beuty #cosmetics #blusher #lipstick #marquisette #marquisetterouge #zara #pullandbear #shopping #shoppingday #yolo #instalike #lfl

comment 3 star 9 42 minutes ago

_ kelebihan / fungsi pipi pink doll stick blush : ๐Ÿ’ meratakan kulit dengan cepat ๐Ÿ’ wajah akan lebih berseri ๐Ÿ’ pipi tampak lebih gebu & flawless ๐Ÿ’ warna yang sangat menggoda ๐Ÿ’ wajah tampak lebih glowing & natural ๐Ÿ’ sangat mudah untuk digunakan ๐Ÿ’ mudah untuk dibawa or letak dalam handbag ๐Ÿ’ sangat cepat coz hanya perlu calit-calit aje . . bahan yang digunakan dijamin selamat, halal & 100% bahan semulajadi . . korang hanya perlu dap dap dap guna jari je kat pipi utk ratakan. tapi kalau nak lebih proper ๐Ÿ˜, korang pakai blusher brush pun boleh. . . nak harga sayang menyayang meh la pm #kcs ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . pertanyaan atau tempahan ๐Ÿ“ฒ whatsapp ๐Ÿ‘‡ www.wasap.my/60176847931 ๐Ÿ‘ธ . my blog ๐Ÿ‘‡ www.mamamnishop.blogspot.my ๐Ÿ˜˜ . #onlineshop #kcs #ds #pipipink #blusher #pipipinkblusher #dollstickblush #pipipinkdollstickblush #pipipinkdollstickblushbyfamirafaa #stickblush #pipipinkmurah #productviral #localproduct #famirafaa

comment 0 star 2 47 minutes ago

. . ุงู„ุจู„ุงุดุฑ ุงู„ุณุงุฆู„ ู…ู† ุจู†ููŠุช๐ŸŒธ๐Ÿ’– . ๐Ÿ’–ู‡ูˆ ุนุจุงุฑู‡ ุนู† ุจู„ุงุดุฑ ูˆุฑูˆุฌ ุจู†ูุณ ุงู„ูˆู‚ุช. ๐Ÿ’–ู‚ูˆุงู…ู‡: ุณุงุฆู„. ๐Ÿ’–ุงู„ุชุนู„ูŠุจ: ุนู„ุจุชู‡ ูƒุนู„ุจุฉ ุงู„ู…ู†ุงูƒูŠุฑ ู…ุน ุฑูŠุดู‡ ุณู‡ู„ุฉ ุงู„ุงุณุชุฎุฏุงู…. ๐Ÿ’–ูŠุชู…ูŠุฒ ุงู†ู‡ ุฎููŠู ุฌุฏุง ูˆูŠุนุทูŠ ู„ูˆูƒ ุทุจูŠุนูŠ ุนู„ู‰ ุงู„ุจุดุฑู‡. ๐Ÿ’–ู„ู‡ ุฏุฑุฌุชูŠู†: ุจูˆุณูŠุชู†ุช (ู„ูˆู†ู‡ ูˆุฑุฏูŠ). ุจู†ูŠุชู†ุช (ู„ูˆู†ู‡ ุฃุญู…ุฑ). . ๐Ÿ’–ุงู„ุณุนุฑ: 170๏ทผ . .#ู…ูƒูŠุงุฌ #ุจู„ุงุดุฑ #ุจู†ููŠุช #ุจู„ุงุดุฑ_ุณุงุฆู„ #ุงุฑูˆุงุฌ_ูƒุฑูŠู…ูŠู‡ #ุจูˆุณุชู†ุช #ุจู†ูŠุชู†ุช #blusher #benefit #liquid #posietint_cheek_and_lip_stain

comment 0 star 2 51 minutes ago
comment 0 star 1 52 minutes ago

_ dap dap je dah cantik . . pipi pink blusher โ˜… natural sheer texture โ˜… moisturizing โ˜… natural plants extract โ˜… dewy finish . . siapa dah cuba #pipipink mesti jatuh hati ๐Ÿ’•. . . blusher ni sgt sesuai untuk semua jenis kulit taw. . . gelap ke putih ke boleh je guna. nak tau sebab ape??? sebabnye #pipipink ni akan berubah ikut wrna kulit taw. sbb tu blusher ni ada satu wrna je. xperlu susah2 plih wrna yg sesuai ๐Ÿ˜ . . kelebihan / fungsi pipi pink doll stick blush : ๐Ÿ’ meratakan kulit dengan cepat ๐Ÿ’ wajah akan lebih berseri ๐Ÿ’ pipi tampak lebih gebu & flawless ๐Ÿ’ warna yang sangat menggoda ๐Ÿ’ wajah tampak lebih glowing & natural ๐Ÿ’ sangat mudah untuk digunakan ๐Ÿ’ mudah untuk dibawa or letak dalam handbag ๐Ÿ’ sangat cepat coz hanya perlu calit-calit aje . . bahan yang digunakan dijamin selamat, halal & 100% bahan semulajadi . . nak harga sayang menyayang meh la pm #kcs ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . pertanyaan atau tempahan ๐Ÿ“ฒ whatsapp ๐Ÿ‘‡ www.wasap.my/60176847931 ๐Ÿ‘ธ . my blog ๐Ÿ‘‡ www.mamamnishop.blogspot.my ๐Ÿ˜˜ . #onlineshop #kcs #ds #pipipink #blusher #pipipinkblusher #dollstickblush #pipipinkdollstickblush #pipipinkdollstickblushbyfamirafaa #stickblush #pipipinkmurah #productviral #localproduct #famirafaa

comment 0 star 0 54 minutes ago

_ dap dap je dah cantik . . pipi pink blusher โ˜… natural sheer texture โ˜… moisturizing โ˜… natural plants extract โ˜… dewy finish . . siapa dah cuba #pipipink mesti jatuh hati ๐Ÿ’•. . . blusher ni sgt sesuai untuk semua jenis kulit taw. . . gelap ke putih ke boleh je guna. nak tau sebab ape??? sebabnye #pipipink ni akan berubah ikut wrna kulit taw. sbb tu blusher ni ada satu wrna je. xperlu susah2 plih wrna yg sesuai ๐Ÿ˜ . . kelebihan / fungsi pipi pink doll stick blush : ๐Ÿ’ meratakan kulit dengan cepat ๐Ÿ’ wajah akan lebih berseri ๐Ÿ’ pipi tampak lebih gebu & flawless ๐Ÿ’ warna yang sangat menggoda ๐Ÿ’ wajah tampak lebih glowing & natural ๐Ÿ’ sangat mudah untuk digunakan ๐Ÿ’ mudah untuk dibawa or letak dalam handbag ๐Ÿ’ sangat cepat coz hanya perlu calit-calit aje . . bahan yang digunakan dijamin selamat, halal & 100% bahan semulajadi . . nak harga sayang menyayang meh la pm #kcs ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . pertanyaan atau tempahan ๐Ÿ“ฒ whatsapp ๐Ÿ‘‡ www.wasap.my/60176847931 ๐Ÿ‘ธ . my blog ๐Ÿ‘‡ www.mamamnishop.blogspot.my ๐Ÿ˜˜ . #onlineshop #kcs #ds #pipipink #blusher #pipipinkblusher #dollstickblush #pipipinkdollstickblush #pipipinkdollstickblushbyfamirafaa #stickblush #pipipinkmurah #productviral #localproduct #famirafaa

comment 0 star 1 1 hour ago