Instagram Public Photos with #blusher

Kd tutorial-korean natural makeup theme part 4 using blusher as eyeshadow 😜

contains 75% light adjustment & 30% color makeup powder! enhance your eyes 👀 area & more attentive look!
护理型彩妆,越用越漂亮!

most importantly, it contains:
💊 moisturizing hyaluronic acid
💊 antioxidant vitamins c & e
💊 rosehip oil, provides hydration & even our skin tone
💊 moroccan fruit oil, relieve dryness and discomfort & green essence is good for skin too
💊 grape seed oil to prevent oxidation & gives long lasting effect

next tutorial:
part 5-blusher
part 6-lips

#kaideluxesg #irenepunkbeauty #koreanmakeup #dewy #natural #xiaokai #小凯老师 #女人我最大 #blusher #韩式风格 #护理型彩妆 #eyeshadow #skincare

comment 0 star 0 1 minute ago

Punch blusher & blooming complexion is so in trend now ! 🌸 achieve the trending looks simply with one palette ! ✨glitzy face palette✨ exclusively available only in @sephoramy now ! #sephoramy

comment 1 star 19 31 minutes ago

O l d s c h o o l
sometimes you find traysure that's been right under your nose for the last 5 years

peep my story to 👀 more
@maccosmetics looky looky
#maccosmetics #macthrowbacks #blusher #twistietops #sienna #borduex #auburn #macartistchallenge #vintagemac

comment 0 star 17 35 minutes ago

Nak badan slim tapi asyik mengunyah 24jam ??
.
macam mana nak turun berat badan kalau kita duk makan je tanpa henti kan. ofcos badan jadi makin berisi. bilanya nak kurus mcm tu 😂
.
ini adalah antara set detox yang boleh bantu dalam penurunan berat badan.
.
so kalau ada yg jenis kuat makan tu digalakkan amalkan set detox ni skrg ok. 😘❤️
.
whatsapp umi nazrah.019-4320059

comment 1 star 4 47 minutes ago

Ada yang tanya harga combo raya tu kalau beli satu dapat berapa rm.
.
sayang2 sekalian nama pun kombo so boleh dapat harga rm115 tautau... kalau ambil 1 pcs dah jadi ala carte sayang2 sekalian so jadi harga rm40 sebatang.
.
😘😘😘
.
yaya dah buka kedai semula untuk yang nak order tau... stock available..
.
1. lipsmatte
2. eyeshadow
3. mascara
4. lip cushion
5. blusher
.
cod area taman melati/gombak/setapak/wangsa maju/keramat/selayang/taman melawati/setiawangsa. postage ke seluruh negeri. .

order wasap.my/60132008013/orderobsess
.

#sayajualmakeup #trustedagent #seriusbuyericanreply #obsesscosmetic #lipsmatte #ddcusion #blusher #treatment #allproductbyobsess #jomcuba #obsess #cosmetic #thebestandbest #staytune #obsesslipstickmatte #sayajualmakeup #obsessbyfatahyamf #lips #blusher #liptint #codtamanmelati #codwangsamaju #codsetoawangsa #codkeramat #codtamanmelawati #codgombak #codselayang #postagesetiaphari #squadsyiera

comment 1 star 8 1 hour ago

Promo jun masih berjalan tau... siapa yg tak sempat grab sebelum raya, boleh grab selepas raya.... 😉

my lovely customer jangan lupa dapatkan ❤free skin consultation,
❤ free sample
❤ free postage
dari saya ye.. just click👇
www.wasap.my/60133078248 at my bio.. #marykay#marykayskincare #marykaymalaysia #botanicaleffect #skincare #naturalskincare #timewise #beautyconsultant #naturalproduk #sayajualkosmetik #marykaykosmetik #marykayproduk #skincareterbaik #beautyconsultant #eyeshadow #lipstik #blusher #makeup #bodylotion  #eyecare #lipscare #mkbukitjalil #mksripetaling #mksungaibesi #moisturizer #botanical #bodywash #mask #produkputih #skindaily #lipstik

comment 1 star 5 1 hour ago

여름철 건강미 넘치는 바디 컨투어링를 연출하고 싶다면 pick💕

락 앤 탭 쿠션 블러셔
4호 브론즈

#락컬러 #쿠션 #블러셔 #뷰스타그램 #데일리 #뷰티그램 #뷰스타그램 #인스타뷰티 #간편 #치크 #쉐이딩 #메이크업 #필수템 #lockcolor #real #cheek #beauty #blusher #instabeauty #beautygram #kbeauty #blusher #lockcolorcokr

comment 2 star 25 2 hours ago

Enhance your cheeks with natural color from malibu sunset blusher that is inspired by the sky on malibu beach during sun set where the sun rays reflects on the ocean water in various seasons. this gave rise to the creation of the powder blusher with gradient effect to allow you to collect the memories of beautiful malibu beach on your cheeks. the color is pigmented, long-wearing and enables you to enjoy applying blush with 4 available colors #blusher #pinkygirl #skincare #beautycare #beautyboothqatar #beautyblusher #koreanblusher #sunsetblusher #salfie

comment 0 star 5 2 hours ago

Siapa cepat dia dapat... promo ini sah sehingga end of raya je tau.
.
semenjak yaya war2kan sebelum raya hari tu combo ini ramai sangat yang pm untuk order dan minta cod dengan pos. .
so ada yang tanya promo ni ada lagi ke tak. memandangkan tengah mood raya so yaya lanjutkan sehingga end of raya okey. cepat2 order stock available dah xbanyak dah...
.
cod area taman melati/gombak/setapak/wangsa maju/keramat/selayang/taman melawati/setiawangsa. postage ke seluruh negeri. .

order wasap.my/60132008013/orderobsess
.

#sayajualmakeup #trustedagent #seriusbuyericanreply #obsesscosmetic #lipsmatte #ddcusion #blusher #treatment #allproductbyobsess #jomcuba #obsess #cosmetic #thebestandbest #staytune #obsesslipstickmatte #sayajualmakeup #obsessbyfatahyamf #lips #blusher #liptint #codtamanmelati #codwangsamaju #codsetoawangsa #codkeramat #codtamanmelawati #codgombak #codselayang #postagesetiaphari #squadsyiera

comment 0 star 11 2 hours ago

New color hanya untuk raya sahaja. serius best. testimoni saya sendiri.
.
mana yang jenis kreatif tu boleh pakai dengan lip cushion sekali. mmng sgt cantik lah.
.
hanya rm40 sahaja tau sebatang (tak termasuk caj pos)
.
cod area taman melati/gombak/setapak/wangsa maju/keramat/selayang/taman melawati/setiawangsa. postage ke seluruh negeri. .

order wasap.my/60132008013/orderobsess
.

#sayajualmakeup #trustedagent #seriusbuyericanreply #obsesscosmetic #lipsmatte #ddcusion #blusher #treatment #allproductbyobsess #jomcuba #obsess #cosmetic #thebestandbest #staytune #obsesslipstickmatte #sayajualmakeup #obsessbyfatahyamf #lips #blusher #liptint #codtamanmelati #codwangsamaju #codsetoawangsa #codkeramat #codtamanmelawati #codgombak #codselayang #postagesetiaphari #squadsyiera

comment 0 star 10 2 hours ago

Selamat hari raya aidilfitri semua cuatomer obsessbyfatahyamf.
.
semenjak raya tak update status sangat sebab busy dengan pesiapan... .
kepada yang order untuk cod insyaallah yaya buka jumaat ini ye. by postage everyday.
.
ni yaya belanja sikit video dari kak @tyrarussli pakai code cranberry. boleh pakai jadi eyeshadow. blusher . lipstik.
.
hanya rm40 sebatang (tak termasuk caj pos)
.
jom try boleh klik button wasap dekat bio ig yaya diatas ye 👆
.
cod area taman melati/gombak/setapak/wangsa maju/keramat/selayang/taman melawati/setiawangsa. postage ke seluruh negeri.
.

#sayajualmakeup #trustedagent #seriusbuyericanreply #obsesscosmetic #lipsmatte #ddcusion #blusher #treatment #allproductbyobsess #jomcuba #obsess #cosmetic #thebestandbest #staytune #obsesslipstickmatte #sayajualmakeup #obsessbyfatahyamf #lips #blusher #liptint #codtamanmelati #codwangsamaju #codsetoawangsa #codkeramat #codtamanmelawati #codgombak #codselayang #postagesetiaphari #squadsyiera

comment 0 star 16 2 hours ago

New found guilty pleasure for @revolutionpro @makeuprevolution 💄💋🤫 .
.

conceal and define - c1
blush palette - blush queen
precision eye - soft brown .
.

#love #mua #makeup #drag #dragmakeup #blush #blusher #conceal #concealer #pencil #eyebrowpencil #shimmer #shimmery #precision #microbladebrows #microbladingeyebrows #wow #g*y #gaylife #boyswithmakeup #menwithmakeup #dragofalltrades

comment 5 star 15 3 hours ago