Instagram Public Photos with #bladderwrack

Cara nak cantikkan kulit❤
-
ada tak kat sini yang mengalami masalah kulit kasar ke, tumit kaki merekah ke, kulit kering ke?😩
-
kalau ada, cuba dua steps dekat bawah ni. inshaallah kalau awak konsisten, kulit awak akan cantik berseri.
-
🌸pertama, guna darina shower scrub.
setiap kali mandi, sental-sental badan awak dengan dss. kalau part yang ada masalah macam tumit merekah ke, cuba sental lama sikit. inshaallah makin elok kulit awak nanti. -
🌸kedua, sapukan darina perfume lotion.
lepas je awak mandi guna dss, terus sapu dpl dekat bahagian badan terutama bahagian yang bermasalah. kalau awak rajin sapu dpl, yang kasar jadi lembut, yang merekah jadi elok.
-
kalau awak konsisten guna 2 produk ni, inshaallah kulit awak akan bersih berseri. masalah kulit pun tiada lagi.😁
-
selamat mencuba! 😘

whatsapp 0133282699

#darinashowerscrub #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #coconutoil #walnutshellpowder #vitaminc #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darinalovers #darinamelaka #indarina #inadarinashowerscrub #inacelebritylass #deeynaivmist #deeynasofeya #whatsapp0133282699 #assalamualaikum

comment 5 star 15 21 hours ago

#seamossgel #bladderwrack you can purchase from @catering.mom

comment 4 star 7 21 hours ago

Dalam darina sudah ada shower gel
tak perlu pakai perfume kerana bau wangi darina ni tahan lama melekat ni badan

salah satu bahan dalam darina ni fungsinya untuk melembapkan dan melembutkan kulit jadi jimat tak perlu pakai losyen lagi

paling penting scrub ni unik kerana gabungan scrub dan shower.

jika tengok di pasaran, banyak dijual shower sahaja atau scrub sahaja.

yang ada shower dan scrub, harga lebih mahal. tak sama seperti harga darina scrub

whatsapp 0133282699

#darinashowerscrub #inadarinashowerscrub #specialstokisdarinamelaka #darinamelaka #kulitsehat #kulitlembut #kulitcantik #ekstrakmarkisa #aloevera #coconutoil #oliveoil #serbukkulitwalnut #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka

comment 2 star 16 Yesterday

I had some cheeky little photo bombers today 🐞🐞🙊 (swipe 👉)

comment 7 star 60 Yesterday

Live a healthy life just one minute a day! bio electric bio life is what you need 🌿
─────────────────────────
• 100% vegan • made with organic ingredients • free of gluten, soy, gmo and hybrids or acids • all natural • alkaline ⚡️
this amazing combination of nutritious and healthy sea vegetables work like a multivitamins in your body. rich in essential minerals and nutrients you need throughout the day! 👏start today - trust nature, live alkaline 🌱
─────────────────────────
*these statements have not been evaluated by the food and drug administration. this product is not intended to diagnose, cure, treat or prevent any diseases. .
.
#alkaline #livehealthy #nature #organic #herbs #alkalineherbs #allnatural #plantbased #vegan #superfoods #irishmoss #bladderwrack #drsebi #bioelectric #biolife #mucusfree #healthy #healthylifestyle #healthyfood #health #vitamins #minerals #holistichealing

comment 40 star 319 Yesterday

Tau tak, darina shower scrub bau seakan buah manggis ? .
memang syiokk gosok-gosok daki, bau wangii sedapp je. buat pula cik abang suka makan manggis, habis la..hikhikhik
.
dengan darina shower scrub anda tak payah susah susah dah pergi spa.
🐝mandi dan ratakan scrub mandian ini ke seluruh badan.
🐝gunakan seelok-eloknya pagi dan petang.
.
bukan saja kulit badan rasa bersih malah rasa halus mulus dan berseri.
.
jimat masa, jimat w**g dengan darina .
.untuk dapatkan harga promosi. boleh whatsapp 0133282699

#darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan

comment 0 star 28 Yesterday

#vegan #plantbased #drsebi #alkaline #hempseeds #strawberry #banana #seamoss #bladderwrack #fruits #herbs #alkalinewater #bodybuilding #girlwholift #legday #smoothie #postworkout #electric #coconutshavings #coconut #fitness had an amazing leg day 🍑💪🏾workout and made a strawberry banana smoothie and topped it off with some h**p seeds and coconut shavings. 🌱 health is wealth.

comment 5 star 48 Yesterday

Soak up that sea energy 🌊

our activate body wash utilizes wild-harvested marine plant-life and dead sea salts to provide the skin with a host of vital compounds not found in terrestrial plants. ▪️kelp alone supplies 14 vitamins, 16 amino acids, proteins, peptides, fatty acids, polysaccharides, vitamins, minerals and antioxidants that work in synergy to soothe irritation, aid in cellular renewal, and eliminate impurities. ▪️dead sea salt furthermore provides an paralleled concentration of beneficial minerals that are known to aid and prevent multiple skin conditions such as psoriasis, acne, hives, and rashes. sea salt additionally provides immune support, is purifying to the entire system, and helps in alkalizing the cells of the body by facilitating excretion of excess acids to maintain an optimal ph balance.

comment 13 star 136 Yesterday

Darina shower scrub

ada 6 bahan premium utama yang mempunyai banyak khasiat untuk kulit yang kita gabungkan iaitu

extrak aloe vera
ekstrak walnut shell powder
extract sejenis rumpai
extrack passion fruit
ekstak olive oil
ekstrak kelapa 💜boleh menghilangkan daki 💜buang sel kulit mati
💜cantikkan kulit
ada vitamin c
💜cerahkan kulit
💜lembapkan kulit
💜bau wangi
halal utk solat

whatsapp 0133282699
#darinashowerscrub #darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #terapiinstagram #sakab8

comment 0 star 24 Yesterday

Ramai yang inginkan wangian pada badan bukan hanya sekadar semburan pewangi yang anda beli beratus ringgit..🤔🤔 itu sudah menjadi kebiasaan🖐🖐
kami memiliki rahsia wangian dengan hanya berbelanja *rm39* sahaja anda akan mendapat bunga sekadar wangian malah mendapat banyak kelebihan yang anda inginkan 😄😄 ingin tahu ??🤔🤔 perkenalkan *darina* *shower* *scrub* adalah rahsia wangian seisi keluarga gabungan antara :- 🖤markisa ectract
🖤bladderwrack
🖤aloe vera
🖤coconut oil
🖤olive oil
🖤walnut shell powder

darina shower scrub bukan sekadar wangian malah banyak kelebihan menggunakan darina shower scrub antaranya adalah :- 💛menghilangkan daki2 sel kulit mati
💛membuang lemak serta menyinkirkan selulit(wanita berpantang boleh amalkan supaya sentiasa wangi dan segar)
💛mencerahkan kulit
💛dapat melembabkan kulit
💛menghilangkan kegatalan

wow !!😱😱😱 dengan hanya berbelanja *rm39* anda mendapat banyak manfaat.

ibu2 yang dalam pantang boleh gunakan darina shower gel kerana time2 seperti inilah kita inginkan wangian kesegaran agar badan tetap segar dan bermaya..🌷🌷 apa tunggu lagi... cubalah sekarang pasti akan repeat order lagi..pastikan pengedar sah berdekatan anda. 💐 *darina* *shower* *scrub* hanya *rm39*💐 ⏰⏰dapatkan harga promosi sekarang hanya *rm29* shj ! ! wassp 0133282699

#darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darinalovers #kekasihpaksarela #cintahatibatu #lafazkankalimahcintamu

comment 3 star 14 2 days ago

Wild irish sea moss and german bladderwrack blend powder. another favorite for fasting, detoxification and breaking up mucous and stagnation in lungs, blood and digestion.

a part of alkaline diet and electric superfoods, we source the high grade, wildcrafted sea herbs and superfoods. as cold weather comes, these herbs clear out phlegm and toxins, to hit the holidays feeling energized and cleansed. more wild, pristine water harvested sea herb blends coming soon.

#seamoss #wildcrafted #bladderwrack #detox #fasting #alkaline #lungs #thyroid #cleanse #irishmoss #alkalinediet #intermittentfasting #ritualfasting #northernseaherbs

comment 0 star 61 2 days ago

Ramai yang inginkan wangian pada badan bukan hanya sekadar semburan pewangi yang anda beli beratus ringgit..🤔🤔 itu sudah menjadi kebiasaan🖐🖐
kami memiliki rahsia wangian dengan hanya berbelanja *rm39* sahaja anda akan mendapat bukan sekadar wangian malah mendapat banyak kelebihan yang anda inginkan 😄😄 ingin tahu ??🤔🤔 perkenalkan *darina* *shower* *scrub* adalah rahsia wangian seisi keluarga gabungan antara :- 🖤markisa ectract
🖤bladderwrack
🖤aloe vera
🖤coconut oil
🖤olive oil
🖤walnut shell powder

darina shower scrub bukan sekadar wangian malah banyak kelebihan menggunakan darina shower scrub antaranya adalah :- 💛menghilangkan daki2 sel kulit mati
💛membuang lemak serta menyinkirkan selulit(wanita berpantang boleh amalkan supaya sentiasa wangi dan segar)
💛mencerahkan kulit
💛dapat melembabkan kulit
💛menghilangkan kegatalan

wow !!😱😱😱 dengan hanya berbelanja *rm39* anda mendapat banyak manfaat.

ibu2 yang dalam pantang boleh gunakan darina shower gel kerana time2 seperti inilah kita inginkan wangian kesegaran agar badan tetap segar dan bermaya..🌷🌷 apa tunggu lagi... cubalah sekarang pasti akan repeat order lagi..pastikan pengedar sah berdekatan anda. 💐 *darina* *shower* *scrub* hanya *rm39*💐 ⏰⏰dapatkan harga promosi sekarang hanya *rm29* shj ! ! wassp 012-6265247 #darinashowerscrubbatucaves #darina #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darinalovers #pengantin100hari #cintahatibatu #lafazkankalimahcintamu - #regrann

comment 0 star 8 2 days ago

Best tak kalau mandian awak ada semua bahan2 ni? darina ada 6bahan premium yg boleh menyelesaikan masalah2 kulit. mandian di pasaraya biasa ada 2sahaja bahan premium. baunya pulak wangi yg sangat menenangkan 😍
.
macam mana nak order?
whatsapp 📲 0133282699

#darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darinalovers #ajimaura #couplegoals #tiamosweetheart100hari #trend #trending

comment 1 star 17 2 days ago

Bladderwrack, like many sea plants, contains varying amounts of iodine, which is used to prevent or treat some thyroid disorders. some people also apply bladderwrack to the skin for skin diseases, burns, aging skin, and insect bites. bladderwrack is mainly used for medicinal purposes. link in bio. #bladderwrack #wildcraftedbladderwrack #seamoss #drsebi #electricfamily #drsebiapprovedingredients #naturalpath #plantbased #vegan #minerals #drsebilegacy #fucusvesiculosus #wildcraftedfucusversiculosus #alkalinesimplicity

comment 1 star 96 2 days ago