Instagram Public Photos with #bestvideoever

Klip video viral yg diambil apabila sekumpulan pelakon sdg berlakon, api merebak disebabkan cara x betul menggunakan gasoline utk memberi effect kebakaran. injuries dilaporkan, nasib baik xde kematian. gasoline ni adalah bahan mudah bakar, dan akan ignited sekiranya terjumpa oxygen/ignition source/heat. #kamuslawak#lawakmampos#lawak#viral#bestvideos#bestvideoever#kantoi#funny#ootd#potd#qotd#couplegoals#relationshipgoals#bff#kualalumpur#klcc#cutebaby#children#safety#fires#firesafety#hse#hazard#psm

comment 0 star 8 7 hours ago

Sbab tu org selalu kata mind set tu yg penting ye hehehe #kamuslawak#lawakmampos#lawak#viral#bestvideos#bestvideoever#kantoi#funny#ootd#potd#qotd#couplegoals#relationshipgoals#bff#kualalumpur#klcc#cutebaby#children#polis#trafik

comment 0 star 4 7 hours ago

Magic trick yg terbaik. harap2 ko spt tackle awek ni ye hehe. credit kpd video owner. #kamuslawak#lawakmampos#lawak#viral#bestvideos#bestvideoever#kantoi#funny#ootd#potd#qotd#couplegoals#relationshipgoals#bff#kualalumpur#klcc#cutebaby#children#magic#trick#awek

comment 0 star 4 7 hours ago

Hello hello. bini spiderman dipercayai melalui sebuah flat do msia tadi... #kamuslawak#lawakmampos#lawak#viral#bestvideos#bestvideoever#kantoi#funny#ootd#potd#qotd#couplegoals#relationshipgoals#bff#kualalumpur#klcc#cutebaby#children#spiderman

comment 0 star 2 7 hours ago

Beli iphone xs max mesti kena ada teman ya, siap2 dpt dua biji iphone terbaru free.. tapi mlm kang x free lah nk layan sponsor yg belikan iphone kekekeke
#kamuslawak#lawakmampos#lawak#viral#bestvideos#bestvideoever#kantoi#funny#ootd#potd#qotd#couplegoals#relationshipgoals#bff#kualalumpur#klcc#cutebaby#children#iphonexsmax#newiphone#apple#mac

comment 0 star 1,062 10 hours ago

Bodohnya member dia wakaka 😂 😂 #kamuslawak#lawakmampos#lawak#viral#bestvideos#bestvideoever#kantoi#funny#ootd#potd#qotd#couplegoals#relationshipgoals#bff#kualalumpur#klcc#cutebaby#children#kawen#marriage#happycouple

comment 0 star 12 10 hours ago

Adik kau cuba nak buat lawak ke hahahah. anyway, take care kay hehe #kamuslawak#lawakmampos#lawak#viral#bestvideos#bestvideoever#kantoi#funny#ootd#potd#qotd#couplegoals#relationshipgoals#bff#kualalumpur#klcc#cutebaby#children

comment 1 star 4 16 hours ago

Semangat x putus asa dia mmg kena bagi like x100 haha. #kamuslawak#lawakmampos#lawak#viral#bestvideos#bestvideoever#kantoi#funny#ootd#potd#qotd#couplegoals#relationshipgoals#bff#kualalumpur#klcc#fatty#bravo

comment 0 star 7 16 hours ago

Eh eh.. bila org nak mkn anak kau, kau relex je ke.. siap2 tlg ambik ketchup lagi adoiii #kamuslawak#lawakmampos#lawak#viral#bestvideos#bestvideoever#kantoi#funny#ootd#potd#qotd#couplegoals#relationshipgoals#bff#kualalumpur#klcc#animallovers#cuteanimals#food#foodporn

comment 0 star 10 18 hours ago

Post ke-200, brought to u by kamus lawak. semoga ada byk lagi post di future. teruskan sokongan padu anda pada kamus lawak ya. #kamuslawak#lawakmampos#lawak#viral#bestvideos#bestvideoever#kantoi#funny#ootd#potd#qotd#couplegoals#relationshipgoals#bff#kualalumpur#klcc#200

comment 1 star 8 18 hours ago

Bila ko balik rumah waktu siang selepas berparty teroks, dan ayah ko dh tunggu ko dh #kamuslawak#lawakmampos#lawak#viral#bestvideos#bestvideoever#kantoi#funny#ootd#potd#qotd#couplegoals#relationshipgoals#bff#kualalumpur#klcc

comment 1 star 5 Yesterday

Guru kena bersabar bersabar dan bersabar ye 😂 #kamuslawak#lawakmampos#lawak#viral#bestvideos#bestvideoever#kantoi#funny#ootd#potd#qotd#couplegoals#relationshipgoals#bff#kualalumpur#klcc#education#student

comment 1 star 7 Yesterday