Instagram Public Photos with #albania

Bay watching ⛱
📸: @prof.bros

comment 1 star 0 49 minutes ago

💣 cmimi: 30€🔥🔥🔥
🔘 super cilesi, multifunksionale dita &data aktive, varese dore dhurate 🎁
🔘 porosit ne insta-direct
🔘 posta falas brenda kosoves⠀
🔘 shqiperi posta 3€

comment 1 star 2 50 minutes ago

Bëhu pjesë e ekipit tonë. 😊 në kuadër të zgjerimit të aktiviteteve tona, po kërkojmë dikë që do të na bashkohet si koleg/e në pozicionin e customer relationship officer. 😊😊 nëse keni eksperiencë të mëparshme në shitje b2b / shërbim klienti dhe ju kuriozon puna në fushën e burimeve njerezore, na dergoni aplikimin tuaj në adresen: tianda.nano@eppc.al .
#eppc #albania #hiring #customer #relationship #officer

comment 0 star 0 49 minutes ago

A message to all junior eurovision contestants and anyone else really. remember to be yourself and try your hardest. don't try to be someone your not, try your best and nothing will go wrong. i have faith in all of you. everyone has their favourites, including me, but remember that you will always be the favourite of somebody. you are all supported and are loved by your country. please #lightup the stage and have a blast. love the uk

#jescbelarus #jesc #jesc2018 @annebuhre @maxalbertazzi_ #netherlands @elaa.music #malta @levongalstyanofficial #armenia @taylor_hynes_18 #ireland @manw_lili #wales @darina.krasnovetska #ukraine @tamaredilashvili #georgia @melissa_and_marcos #italy @efigjika #albania @laranjeira.rita #portugal @danielyastremski #belarus @noam.dadon1 #israel @jaelwenaofficial #australia @fidanhuseynova_official #azerbaijan @marija.spasovska_official #fyrmacedonia @anna_filipchuk_official_ #russia @tuleshova_daneliya #kazakhstan @roxie_wegiel #poland @angelinaofficiel_ #france @bojanaradovanovic_official #serbia

comment 0 star 5 51 minutes ago

Emocionet bejne te veten hahah 🤣
intervista per reporttv e gjeni ne youtube.
linku ne bio. ju ftoj ta ndiqni!
#xhuljoimeri #tusd #streetartist #streetart #streetperformer #reporttv #vocalist #guitarist #music #interview #albania

comment 4 star 34 52 minutes ago

✨ theksoni makiazhin e syve!
‣ primer (bazë) për sytë zgjat qëndrueshmërinë e nuancave dhe lapsit për sytë, fikson makiazhin e syve. parandalon akumulimin e makiazhit në qepallat e syve dhe përzihet shumë mirë. parandalon shkrirjen dhe në mënyrë të konsiderueshme zgjat intensitetin dhe qëndrueshmërin e ngjyrave.
‣ përdoret para aplikimit të nuancave për sytë, por për një pamje naturale mund të përdoret edhe vetëm.

#farmasi #eyeshadow #primer #eyemakeup #eyeshadowprimer #farmasicosmetics #makeup #beauty #farmasiadriatic #farmasialbania #albania

comment 0 star 4 52 minutes ago

Bli bileten tende tani.
tik-taku po mbaron!!!! be active albania organizon:
trajnimin me titull: 99u
trajnimi ka për fokus të ndihmojë të rinjtë dhe të rejat në rrugën e tyre drejt suksesit dhe t’u tregojë atyre se çfarë është suksesi duke trajtuar tema në raport komunikimi me njëri-tjetrin në bazë të precesit të mësimdhënies sipas standarteve të bashkimit europian.
temat që do të preken përgjatë trajnimit:
-koha
-kontrolli në jetën tonë
-lidershipi
-disa parime në marketing
-funksionet menaxherjale
-kreativiteti
-udhëheqësi dhe si të jemi udhëheqës i suksesshëm
-suksesi dhe starti i suksesshëm
-qëndrimi pozitiv

çdonjëra prej temave ka një kohë të caktuar dhe një orar të përcaktuar trajtimi. në lidhje me oraret do të njiheni ditën e trajnimit nëpërmjet skaletës.

trajnimi do të zgjasi dy ditë. datë 23 dhe 24 nëntor nga ora 15:00-18:00
vendodhja: hotel “livia” 100 metra nga 9-katëshet.
pjesëmarrësit do të çertifikohen për pjesëmarrje.
kosto e trajnimit 1500 lekë të përfshira coffe break dhe mjetet kancelarike.
be active
#bepartofus #beactive.al #albania #active #training #trajnim #motivim #sukses #succes

comment 1 star 3 52 minutes ago